Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Innovatieve schuifdeursystemen voor binnen én buiten
Infinity Slide 69 is een aluminium geleidesysteem voor montage aan wand, plafond of vast glas, die veelal wordt voorzien van glaspanelen.

Innovatieve schuifdeursystemen voor binnen én buiten

Glazen schuifdeuren zijn enorm populair. Waar de schuifdeuren in onze interieurs veel ruimte besparen, meer daglicht toelaten en een geweldig gevoel van ruimte bieden, zorgen zij buiten juist voor een perfecte bescherming tegen wind en water. En dát zónder het zicht naar de tuin te onderbreken. Voor beide toepassingen introduceerde OnLevel recent innovatieve nieuwe systemen, die met veel enthousiasme door de markt zijn ontvangen.

Met SunView speelt OnLevel in op de groeiende vraag om ook veranda’s en overkappingen te kunnen afsluiten.

All around glass. Dát is al ruim twintig jaar het motto van OnLevel, een bekende en gewaardeerde marktspeler met een ruim en breed assortiment producten rondom glas. Ooit begonnen met glasbalustradesystemen, biedt OnLevel inmiddels aluminium systeemoplossingen voor o.a. glazen schuifdeuren, Franse balkons, glazen binnen- en buitenwanden, glasklemmen en glashouders. Stuk voor stuk gecertificeerde, innovatieve topproducten, die gemaakt zijn op basis van de wensen uit de markt, die snel en eenvoudig (online) te bestellen zijn en die direct uit voorraad worden geleverd. 

Voor elke situatie

“Om glasbedrijven, metaalbedrijven, kozijnenfabrikanten en gevelbouwers nog beter en breder van dienst te zijn, hebben wij twee jaar geleden twee ontwikkelaars aangenomen”, vertelt Erwin Stegenga, directeur van OnLevel Benelux BV. “Zij hebben twee schuifdeursystemen voor ons ontwikkeld, die een intuïtieve en eenvoudige montage, een hoogwaardige uitstraling en een langdurige soepele loop garanderen. Waar ­Infinity Slide 69 speciaal ontwikkeld is voor binnenschuifdeuren, is SunView perfect geschikt voor buitentoepassingen. Daarmee bieden wij voor elke situatie een passende systeemoplossing.”

SunView is verkrijgbaar in diverse oppervlakken, zoals aluminium ruw, aluminium naturel geanodiseerd, RAL7016, RAL9007 of DB703.

Infinity Slide 69 systeem voor binnenschuifdeuren

Infinity Slide 69 is een aluminium geleidesysteem voor montage aan wand, plafond of vast glas, die veelal wordt voorzien van glaspanelen. Van transparant glas tot matglas, in diktes van 8 tot 10,76 mm. “Naar wens zijn bovendien houten deuren (35 tot 42 mm) mogelijk, waardoor Infinity Slide 69 zelfs gebruikt kan worden voor garderobekasten”, aldus Stegenga. “Gewichten tot 69 kilo zijn geen enkel probleem.”

Uniek aan Infinity Slide 69 is de eenvoudige montage. “Dankzij een verbeterd klemmechanisme zijn slechts twee klembeugels voldoende. Vervolgens kan de glasplaat met slechts vier schroeven worden vastgezet.” 

En ook het stelmechanisme is verbeterd. “Hierdoor wordt ook het uitlijnen van de glasdeur vereenvoudigd. De vloergeleider is klikbaar uitgevoerd, waardoor het glas eenvoudig vanaf de voorzijde in het systeem kan worden opgehangen. Bovendien kan de vloergeleider zodanig worden versteld, dat de deur zich nagenoeg zelf instelt. De hoogteverstelling is zo goed voorgemonteerd, dat het glas zich automatisch in het midden vergrendelt.”

Softclose met actieve stopper

Infinity Slide 69 beschikt standaard over een softclosefunctie. In deze functie is tevens een actieve stopper geïntegreerd. Hierdoor hoeft geen aparte stopper meer gemonteerd te worden. Bovendien zit de stopper altijd op de juiste plaats.

In combinatie met een variabel handgreepassortiment is het systeem in elk interieur te integreren.

Zelfreinigend

Een veelvoorkomend probleem bij schuifdeuren is dat de soepele loop naar verloop van tijd verstoord wordt, als gevolg van vervuiling in de rail. “Met Infinity Slide 69 wordt dit probleem slim ondervangen. Dankzij speciale borstels aan de rollers reinigt het systeem zichzelf. Hierdoor wordt een soepele en geluidloze loop ook op de lange termijn geborgd.”

Met open armen ontvangen

Naar wens kan de buitenzijde van het systeem naturel geanodiseerd, in RVS-look geanodiseerd of mat zwart geanodiseerd worden geleverd. “In combinatie met een variabel handgreepassortiment is het systeem dus in elk interieur te integreren”, aldus Stegenga. Infinity Slide 69 wordt op dit moment in de markt geïntroduceerd. “We hebben recent een presale-actie gehouden bij onze distributeurs, die met open armen is ontvangen. De eerste 2.500 systemen zijn inmiddels verkocht en worden in januari uitgeleverd. Vanaf dat moment hebben we het product ruim op voorraad. Vandaag besteld, betekent dan binnen 2-3 dagen geleverd.”

De vloergeleider is klikbaar uitgevoerd, waardoor het glas eenvoudig vanaf de voorzijde in het systeem kan worden opgehangen. Bovendien kan de vloergeleider zodanig worden versteld, dat de deur zich nagenoeg zelf instelt.

SunView systeem voor buitenschuifdeuren

Naast Infinity Slide 69 wordt op dit moment ook SunView geïntroduceerd; een aluminium geleidesysteem voor glazen buitenschuifdeuren. “Met dit product spelen wij in op de groeiende vraag om ook veranda’s en overkappingen te kunnen afsluiten”, aldus Stegenga. “SunView is geschikt voor glasdiktes van 10 en 10,76 mm, maximale deurbreedtes van 1.500 mm en deurlengtes van 2.600 mm. Naar wens kunnen één tot vijf glasplaten worden toegevoegd, tot een maximale railbreedte van 6.000 mm.”

Eigen glas toevoegen

Het systeem is straks eenvoudig te bestellen via de OnLevel Configurator. Bedrijven hoeven slechts de juiste maatvoering op te geven, aldus Stegenga. “Het systeem wordt zonder glas verkocht, waardoor afnemers hun eigen glas kunnen toevoegen. Met behulp van een kever kan het wandprofiel in slechts vijf seconden in de juiste positie worden uitgelijnd. Vervolgens is het slechts een kwestie van vastschroeven en klaar! Een borstelsysteem beschermt het glas en houdt de panelen keurig in het midden, waardoor een soepele rolbeweging wordt geborgd. Bovendien is een Anti-Lift-Device aangebracht, zodat de deur niet onbedoeld uit de rail kan glijden. Magneten houden de vergrendeling in de juiste positie.”

Voor alle weersomstandigheden

SunView is getest op windbelasting volgens DIN 18008. “De handgrepen zijn gemaakt van massief V4A edelstaal, dat bestand is tegen de meest ongunstige omstandigheden. Alle vloerprofielen zijn naturel geanodiseerd en bevatten een uitsparing voor de noodzakelijke waterafvoer.” 

Naar wens kan SunView zowel als kant-en-klare set of als metergoed (voor eigen productie) worden geleverd. “Daarmee bieden we met dit product voor elk wat wils.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details