Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Inspelen op de markt met cilinders in meer dan 25 kleuren’

‘Inspelen op de markt met cilinders in meer dan 25 kleuren’

Vanuit klanten neemt de vraag naar kleur in het interieur toe. Deurbeslagproducent Ten Hulscher volgt de laatste trends en verwerkt deze op fraaie wijze in hun collectie. Hun nieuwste ontwikkeling is een stijlvolle serie GPF-cilinders. Volledige keuzevrijheid voor de klant is gegarandeerd, want die kiest uit een kleurenpalet van meer dan 25 finishes.

Ten Hulscher innoveert voortdurend op het vlak van hang- en sluitwerk. Bovendien is het pand sinds mei 2019 uitgebreid met Anastasius Grand Café. We spreken Siebe ten Hulscher over de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Smaakvol en functioneel, deze zwart-antraciete GPF-cilinder.

 

Totaaloplossingen voor deurbeslag

Nieuwe GPF cilinders maken van GPF bouwbeslag – het private label van Ten Hulscher – een totaaloplosser voor binnen en buiten. Siebe ten Hulscher: “Ten Hulscher werkt volgens het principe van GPF CombiVari. Dit houdt in dat een klant in slechts drie stappen het deurbeslag van zijn of haar keuze samenstelt. De deurkruk is een gebruiksvoorwerp dat enorme impact heeft op het interieur. Door cilinders toe te voegen aan ons assortiment, kan de klant bij Ten Hulscher terecht voor het totale deurbeslagpakket. Van deurkruk tot insteekslot, veiligheidsbeslag en vanaf nu cilinders. Zo zijn we totaalleverancier en vindt de klant alles op één vertrouwd adres.”

GPF-cilinder, detail sleutel.

 

De plus van GPF-cilinders

“Veel cilinders zijn enkel leverbaar in de finishes nikkel of messing. Vanuit de markt horen wij echter een ander geluid. Mensen willen hun cilinder laten matchen met de finish van hun rozet of schild. Als Ten Hulscher zijn we daarom trots op onze nieuwe GPF-cilinder, leverbaar in meer dan 25 finishes. Dit vormt mede de kracht van het product, omdat het kleurenpalet reikt van wit, via rvs en mat messing naar koper en zwart – en vele tinten daar tussenin. Het sluit naadloos aan op Ten Hulscher’s grote aantal deurbeslagfinishes die reeds op de markt zijn. Denk bijvoorbeeld aan ons uitgebreide programma zwart deurbeslag, dat we sinds 2011 voeren.”

Om een goede veiligheid te garanderen, voldoet de GPF cilinder aan strenge inbraakwerende eisen. Naast een SKG*** keurmerk is de cilinder ook verkrijgbaar met SKG** certificaat én zonder SKG-kwalificatie. Ondanks de verschillende certificeringen hebben ze hetzelfde profiel, zodat ze gelijk sluitend gemaakt kunnen worden. Zo bedient een klant met één sleutel de SKG*** cilinder in zijn buitendeur én de cilinders zonder keurmerk in zijn binnendeuren. Mede door deze techniek zijn de GPF-cilinders ook uitstekend te verwerken in (complexe) sluitplannen. Desgewenst wordt hij geleverd in slijtvaste uitvoering. Door de uitgebreide keuze in maten kan de cilinder gemonteerd worden in zowel reguliere als extreem dikke deuren, met een maximum van maar liefst 200/200 mm.

Enkele stalen van de gekleurde GPF cilinders.

 

Van deurkruk naar barkruk

Wie Ten Hulscher in Garderen bezoekt, vindt een schitterend, wit pand aan de rand van het Speulderbos. Het oud-familiehotel is sinds 2000 de thuisbasis van Ten Hulscher. De showroom biedt een ruim assortiment deurkrukken, veiligheidsbeslag en bijpassend meubel- en raambeslag. In het voorjaar van 2019 vestigde horecagelegenheid Anastasius Grand Café zich ook in het pand. Siebe: “Anastasius is een fijne plek voor jong en oud. We zijn gestart met het grand café om voor onze bezoekers en zakenrelaties een beleving te creëren rondom hang- en sluitwerk. De passie die wij hebben voor onze deurkrukken, willen we graag overbrengen op anderen. Boven een kop koffie komen werelden samen! De klant neemt de tijd om deurbeslag uit te zoeken en kan zijn keuze rustig laten bezinken onder het genot van een kop koffie of lunch. De stap van deurkruk naar barkruk is in ons pand snel gemaakt!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details