Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Introductie KaiCombi Concept: Woningtoegangsdeuren voor kunststof en aluminium kozijnen

Introductie KaiCombi Concept: Woningtoegangsdeuren voor kunststof en aluminium kozijnen

Eindelijk is een gezond huwelijk tussen kunststof of aluminium kozijn en een houtachtige woningentree deur mogelijk.

Wél de warme natuurlijke uitstraling van een houtachtige kwaliteitsdeur mét bijbehorende ontwerpvrijheid, maar heb je te maken met een kunststof kozijn? 

Door een unieke combinatie van het gebruikte materiaal, hang en sluitwerk, dichtingen en onderdorpel profiel is er eindelijk een gezond huwelijk tussen kunststof kozijn en een houtachtige woningentree deur mogelijk.

De markt voor kunststof en aluminium kozijnen is al vele jaren groeiend. De architect en opdrachtgever zijn echter niet gelukkig met de toegepaste voordeuren. Het design, look & feel en functionaliteit van een houtachtige deur blijft de voorkeur houden boven een kunststof deur. Het KaiCombi concept is tot stand gekomen door intensief marktonderzoek en samenwerking met toonaangevende bedrijven in de kunststof- en aluminium verwerkende industrie. Kegro Deuren heeft na een gedegen ontwikkeltraject gekozen voor een speciaal ontwikkelde vlakke, 80 mm dikke KegaPro Excellent buitendeur welke toegepast kan worden in een kunststof- en aluminium kozijnprofiel systeem. De KegaPro Excellent buitendeur heeft een raamwerk van hout met isolerende PU-kern vulling. Op beide zijden is een sandwichconstructie verlijmd van watervast exterieur HDF met een Tricoya dekplaat en een aluminium kern. De deur wordt industrieel voor- of afgelakt in een RAL- of NCS-kleur naar keuze. De speciaal ontwikkelde 3 componenten coating geeft een gegarandeerde levensduur van 12 jaar en een verwachte duur van 15 jaar!

Standaard worden de deuren voorzien van, triple glas, automatische meerpuntsluiting, siliconen tochtdichtingen en speciaal ontwikkelde 3D verstelbare ingebouwde RVS scharnieren. KaiCombi wordt geleverd onder GND garantie, met FSC® geleverd, en zijn voorzien van het KOMO keurmerk.

Het KaiCombi concept ontzorgt de kunststofverwerker van alle prestatie indicatoren in de CE D.o.P. (Declaration of Performance) naar NEN-EN 14351-1. De inbraakwering klasse 2, luchtdichtheid, waterdichtheid, functionaliteit, sluitkrachten én duurzaamheid zijn door Kegro Deuren aangetoond. We kunnen volledig aan de wensen van de consument, architect en verwerker voldoen met een grenzeloze designvrijheid in modellen.

Waarom de Kegro oplossing?

  • Het concept biedt antwoord op de marktvraag;
  • Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding;
  • Ongeëvenaarde stabiliteit: Stabiliteitsklasse 3 is. Dit is de hoogste klasse van de in de praktijk te verwachten maximale uitbuiging van maximaal 4 mm bepaald overeenkomstig NEN-EN 952;
  • Luchtdichtheid: Klasse 4, qv-10 bijdrage: c-waarde >0,05m3/m;
  • Waterdichtheid (Deur/kozijn aansluiting): ≤ klasse 9A;
  • Zeer hoge thermische isolatie: < 0.85 W/m²K;
  • Esthetisch veel mooier dan de traditionele oplossing;
  • Prachtig assortiment deurmodellen, technisch ontwikkeld voor de Kunststof en Aluminium Industrie;
  • Onderhoudsarm top coatingsysteem met een zeer lange levensduur;
  • Designvrijheid voor de architect.

Meer informatie en technische documentatie:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details