Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Introductie KegaTherm deurromp

Introductie KegaTherm deurromp

Goed vormvaste, isolerende deurromp met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding.

De timmerfabrikant / houtprofessional produceert nog met regelmaat van een deurplaat een gehele deur. De machinale bewerkingen zijn complex en dienen zeer nauwkeurig te gebeuren.

Een losse deurromp bestellen en zelf nog de machinale bewerkingen uitvoeren is echter niet meer nodig. Vanaf september gaat www.deurenopmaat.nl online. Een web omgeving waar de professionele verwerker zelf een deurromp samen kan stellen en bestellen.

Kegro Deuren kan middels een keuzemenu de rompen voorzien van alle machinale voorbewerkingen en de voorbewerkte rompen worden verstuurd naar de locatie van de klant waar deze de deur zelf “af” kan maken. De deurromp is dus volledig geconfigureerd volgens klantwens en deze kan geheel voorbereid aan de afwerking beginnen!

Op www.deurenopmaat.nl wordt de nieuwe KegaTherm deurromp aangeboden. Deze bestaat uit een, voor profileringen ruim bemaat, raamwerk van geoptimaliseerd hardhout met een extra brede stabiliserende sluitstijl. Hierdoor kunnen de slotfrezingen probleemloos worden uitgevoerd, zonder risico op capillairen. Daarnaast hebben we de deurromp voorzien van een thermisch onderbroken lijnvormige stabilisatiestijl in het frame wat zorgt voor een zeer goed vormvaste deurromp. De dekplaten zijn in Tricoya uitgevoerd. De vulling is geïnjecteerde PUR van 85 kg m³ met een hoge isolatie waarde.

Waarom de KegaTherm oplossing?

  • Het concept biedt antwoord op de marktvraag;
  • Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding;
  • Stabiliteitsklasse 2;
  • Hoge thermische isolatie;
  • Snelle levering, aansluitend op het productieproces van de timmerfabriek of timmermanswerkplaats.

Verwerkingsvoorschriften en technische documentatie van de KegaTherm rompen en deuren:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details