Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Introductie scharnier voor naar buiten draaiende kunststof deuren

Introductie scharnier voor naar buiten draaiende kunststof deuren

Toen Venster Techniek uit Zelhem op de vorige editie van Polyclose stond, bleek er veel vraag te zijn naar mooie scharnieren voor naar buiten draaiende kunststof deuren. Jurgen Rensen, directeur en eigenaar van Venster Techniek, zette zich met zijn team aan de tekentafel. Met de expertise en jarenlange ervaring die het bedrijf heeft, werd een mooi scharnier voor deze toepassing ontwikkeld.

Geen schade meer aan het kader van de deur

“Het probleem met naar buiten draaiende kunststof deuren is dat de rolleband scharnieren die er tot nu toe waren, door de opdek van de deur heengaan. Eigenlijk ben je daarmee een stuk dichting kwijt”, legt Rensen uit. “Bij de onderdorpel is de dichting aan de binnenzijde dan niet meer wind- en waterdicht. Na geïnventariseerd te hebben hoe zeer dit als een probleem werd ervaren, werd voor ons duidelijk dat de markt zit te wachten op een betere oplossing. Wij hebben daarom een scharnier ontwikkeld dat niet door het kader van de deur gaat.”

Breed beschikbaar

Rensen wil het nieuwe scharnier breed beschikbaar maken voor de markt en koos daarom voor verkoop via e-commerce. “Om de drempel te verlagen en iedereen te kunnen laten profiteren van deze innovatie, verkopen we dit scharnier alleen via een speciaal in het leven geroepen webshop. Onder de naam sluit.nl bieden we niet alleen dit scharnier aan, maar tevens een schitterende selectie deur- en raambeslag, in een eigen lijn. Het voordeel voor de klant is dat alles in één kwaliteit geleverd wordt die je van ons mag verwachten, er zowel aandacht aan de techniek als aan het uiterlijk van de producten besteed is en er snel en efficiënt tegen concurrerende prijzen geleverd wordt. Meer drempel kunnen we niet wegnemen, denk ik.”

Webshop officieel in gebruik tijdens Polyclose

Rensen heeft het plan opgevat om de site officieel te openen wanneer Polyclose begint. “Dat leek ons een mooi moment. De site is nu al wel bereikbaar en mensen kunnen zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, er kan echter pas besteld worden als de site geopend is. Het mooie van deze webshop is dat we continu nieuwe items blijven ontwikkelen, die we online aanbieden. We versturen alles overigens vanuit voorraad, uit ons eigen magazijn in Zelhem.”

Het ontwikkelen van het nieuwe scharnier en de manier van vermarkten past helemaal binnen de filosofie van Venster Techniek. “We willen altijd beantwoorden aan de vraag uit de markt en het feit dat we nu de weg van de e-commerce kiezen, heeft alles te maken met het makkelijk bereikbaar maken van producten. Het feit dat we nu de online weg kiezen, houdt niet in dat we beknibbelen op support. Wie vragen heeft of ergens mee geholpen wil worden, kan gewoon vertrouwen op onze medewerkers, die zoals altijd klaarstaan voor iedere klant. De webshop is een verlengstuk van ons specialisme en zorgt voor gemak voor iedereen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details