Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Italiaans design ook in details zichtbaar in woonhuis Amsterdam

Italiaans design ook in details zichtbaar in woonhuis Amsterdam

Strak, ingetogen ontwerp voor Olivari deurkruk Link

Voor hun woonhuis in Amsterdam besloten de eigenaren het interieurontwerp volledig toe te vertrouwen aan Dis Studio. Van eerste schets tot en met alle accessoires, zoals deurkrukken, komt alles uit de koker van dit Amsterdamse ontwerpbureau.

Oorspronkelijk wilden de huiseigenaren Dis Studio alleen inhuren voor de keuken en badkamer. Zij wisten namelijk al dat ze een Italiaanse Boffi-design keuken en -badkamer wilden en daarvan is Dis Studio in Nederland de enige leverancier. De totstandkoming van het ontwerp voor de keuken en de badkamer verliep echter zo prettig, dat besloten werd ook de rest van het interieurontwerp door Dis Studio te laten verzorgen.
Boffi is een succesvol Italiaans bedrijf dat in samenwerking met topontwerpers als Piero Lissoni mooie design-keukens en badkamers maakt, waarin moderne techniek wordt gecombineerd met traditioneel handwerk.

Dezelfde Piero Lissoni ontwierp ook de Olivari deurkruk ‘Link’. Deze deurkrukken werden voor de Amsterdamse woning gekozen vanwege de moderne, ronde en toch strakke, zelfs ingetogen vormgeving. Om technische redenen adviseerde Intersteel om bij de houten deuren de kruk op een ronde rozet te plaatsen, terwijl bij de stalen deuren een ovale rozet werd geadviseerd. Beide varianten zijn uitgevoerd in de kleur antraciet mat titaan, wat zowel met de witte, houten deuren als met de zwarte, stalen deuren uitstekend combineert. Door zo tot in de kleinste details eenheid in design door te voeren, is in Amsterdam een prachtige stijlvolle woning gerealiseerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details