Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Italiaanse valdorpel verovert  Belgische én Nederlandse markt

Italiaanse valdorpel verovert Belgische én Nederlandse markt

Er is maar één vakbeurs op vlak van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek, waar je tegelijk de Belgische én Nederlandse vaklui op de stand krijgt en dat hebben ze bij All-Fix goed begrepen. De Benelux-verdeler voor de automatische valdorpels van het Italiaanse Comaglio heeft nog geen enkele editie van Polyclose gemist. Ook tijdens de 19e editie van de beurs pakt de firma opnieuw uit met innovatieve marktgerichte oplossingen.

Comaglio scoort al jaren hoog met zijn automatische valdorpels. Het gamma van de Italiaanse fabrikant omvat traditionele valdorpels, maar ook types met een verhoogde brand- en rookweerstand en betere akoestische eigenschappen. All-Fix is al meer dan dertig jaar de trouwe partner voor de verdeling van de systemen in de Benelux.

“Dankzij een ruime voorraad, een snelle levering en een deskundige technische ondersteuning bieden we onze klanten een ongekende service. We leveren standaardoplossingen én maatwerk. We baseren ons hier op een profieltekening om eerst een matrijs te maken en vervolgens een proefmodel van de valdorpel te produceren. Na goedkeuring wordt de productie in gang gezet”, stelt oprichter en zaakvoerder Maurice Vanderbist.

“Met de deelname aan Polyclose willen we niet alleen onze marktpositie in België versterken, maar vooral ook de bekendheid op de Nederlandse markt stimuleren. Daarom omvat het gamma ook een valdorpel met een grotere valhoogte van 20 in plaats van 18 mm, speciaal ontwikkeld voor Nederland.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details