Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Je beste vriend als het om toegangssystemen gaat

Je beste vriend als het om toegangssystemen gaat

Niet alle helden dragen capes, zo luidt het spreekwoord. Dat geldt ook voor DTC Key-systems, dat zorginstellingen, industrie, utiliteit en het hotelwezen uit de brand helpt wanneer er problemen zijn met of oplossingen gezocht moeten worden voor systemen die geautomatiseerd toegang verlenen.

We spreken met mede-eigenaar Dieter Schildkamp van DTC Key-systems, over absolute expertise in een nichemarkt. “We lossen alle problemen voor onze klanten op met producten van A-kwaliteit, aangezien we daarmee technisch gezien de meeste oplossingen kunnen bieden en service tot in jaren kunnen blijven garanderen”, opent hij het gesprek.

Het toegangsmedium kan verschillen, dat kan een kaart zijn, een tag of een digitale sleutel die vanuit een app wordt gestuurd.

 

Totaalpakket met 24-uurs service

“Voor de duidelijkheid: DTC Key-systems is geen winkel waar je kunt shoppen voor producten voor toegangscontrole. Alle nieuwleveringen die wij doen, komen voort uit problemen die we oplossen in de markt. Zorginstellingen bedienen we inmiddels al meer dan 15 jaar, daarom is die sector dan ook goed voor circa 70% van onze omzet”, schetst Schildkamp. DTC Key-systems doet haar werk 24 uur per dag, 7 dagen per week.”

We leveren toegangscontrole, elektrische sloten, intercom en deur automatiek.

 

Het meest voorkomende probleem dat opgelost moet worden, is gecontroleerde toegang realiseren bij zorginstellingen. “Intramuraal is dat makkelijker te regelen, maar extramuraal, dus bij individuele zorgwoningen, komt er veel meer bij kijken. We hebben daar meer dan 15 jaar ervaring in en zeggen vaak dat we de zorg ontdoen van zorgen. Of het nu gaat om ouderenzorg, zorg voor dementerenden, of zware zorg, het probleem verandert niet, maar de producten veranderen wel voortdurend. Instellingen zien daarom door de bomen het bos niet meer en gaan het liefst in zee met een partner die op basis van eisen, wensen en behoeften precies de juiste oplossing aandraagt voor toegangscontrole. Bovendien wil men zakendoen met een partij die de totaaloplossing zoekt in A-kwaliteit materialen. Die gaan langer mee, werken betrouwbaar en kunnen nog lang geserviced worden.”

Maatwerkoplossingen in sleutelproblematiek

Elke situatie vraagt om een eigen oplossing, dus maatwerk. “We kunnen een verantwoorde keuze maken voor de eindgebruiker, omdat we merk­onafhankelijk werken”, vervolgt Schildkamp. “We leveren toegangscontrole, elektrische sloten, intercom en deur automatiek. Zelfs de hele deur, als het nodig is. Het toegangsmedium kan verschillen, dat kan een kaart zijn, een tag of een digitale sleutel die vanuit een app wordt gestuurd. Wij zorgen ervoor dat de toegangsrechten werken op sloten van de binnen- en buitenschil van een gebouw.”

Het team van DTC Keysystems.

 

Ook vastgoedbeheerders weten de weg te vinden naar DTC Key-systems. “We leveren hen elektronische sleutels voor bedrijfsruimtes, die beheerd kunnen worden op afstand. Om die reden werken hotelketens ook graag met ons. Sommige hotels sturen hun klanten na online reservering en betaling zelfs een digitale sleutel toe, waarmee men via een app exclusief en tijdelijk toegang krijgt tot de geboekte accommodatie. Zo makkelijk kan het zijn.”

Van advies tot onderhoud

DTC Key-systems adviseert, levert, monteert en onderhoudt de toegangssystemen. Aftersales is daarbij zeer belangrijk. Schildkamp concludeert dat de bedrijven die dezelfde knowhow in huis hebben op de vingers van een hand te tellen zijn. “Onze werkwijze spreekt aan, doordat we alleen met A-merken werken. Inmiddels onderhouden wij zo’n slordige 25.000 deuren zodat ze elke dag open en dicht gaan met de door ons geleverde systemen. Dat zegt wel iets over ons”, zegt hij tot besluit.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details