Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Klantenprogramma heroal partner+
Met het nieuwe heroal partner+ klantenprogramma ondersteunt heroal zijn klanten op het gebied van marketing, personeelswerving en opleiding. © heroal

Klantenprogramma heroal partner+

Individueel marketing-, personeelswervings- en opleidingsaanbod voor vakspecialisten

Met heroal partner+ biedt het aluminium-systeemhuis sinds februari 2022 een klantenprogramma aan om de zichtbaarheid van de vakspecialisten op alle contactpunten met potentiële klanten en sollicitanten te vergroten en de eenvoudige doorontwikkeling van de eigen medewerkers mogelijk te maken. Het klantenprogramma bestaat uit de drie bouwstenen Marketing, Personeelswerving en Opleiding, waaruit vakspecialisten individueel maatregelen kunnen kiezen en waarvoor de implementatie door heroal financieel en operationeel wordt ondersteund.

Het heroal partner+ klantenprogramma geldt voor alle nieuwe en bestaande klanten van heroal en vervangt het vorige partner-marketingaanbod. Deelnemende vakspecialisten ontvangen hun persoonlijke heroal partner+ budget op 1 maart van een kalenderjaar of aan het begin van de zakenrelatie (voor nieuwe klanten). Het individuele budget wordt voor elk programmajaar opnieuw berekend en geactualiseerd aan de hand van de heroal partner+ index, die rekening houdt met verschillende factoren zoals omzet en groeiomstandigheden, en kan worden gebruikt voor activiteiten uit de brochure van het klantenprogramma. Indien een vakspecialist geen budget heeft ontvangen of indien dit reeds is opgebruikt, kan er toch aanspraak op het aanbod worden gemaakt. De facturering geschiedt dan per factuur.

Marketingactiviteiten voor meer zichtbaarheid bij eindklanten, dealers en architecten

Voor vakspecialisten in de eindklantensector is het van essentieel belang zichtbaar te zijn voor particuliere bouw- en renovatiebedrijven en deze te overtuigen in het adviesgesprek. Grotere ondernemingen waarvan de klanten dealers zijn, willen hen ook overtuigen en voor een langere termijn aan zich binden. En ook voor ondernemingen in de projectsector is het belangrijk om in een vroeg stadium aanwezig te zijn bij investeerders, ontwikkelaars, architecten en specialistische planners. In het kader van de eerste heroal partner+ bouwsteen, marketing, biedt heroal daarom talrijke marketingactiviteiten die de interesse van klanten wekken of die kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van verkoopgesprekken. Hiertoe behoren bijvoorbeeld lokaal georiënteerde online marketingcampagnes, nieuwsbrieven, advertenties in drukvorm, banners op bouwplaatsen of voertuigwraps. Ook zijn brochures, online configuratoren voor integratie op de eigen website of tentoonstellingen voor evenementen en showrooms mogelijk. Bovendien kan ook individueel reclamemateriaal worden gerealiseerd.

Wervingsactiviteiten om stagiairs en vakmensen aan te trekken

Het aanwerven van gekwalificeerde vakmensen en jonge aankomende arbeidskrachten is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Met de tweede bouwsteen van heroal partner+, personeelswerving, ondersteunt heroal haar vakspecialisten bij het werven van personeel met diverse online wervingspakketten. De pakketten omvatten de werving middels vacatures op relevante banenportalen en op sociale media, met behulp waarvan potentiële ervaren professionals of stagiairs in de regio van de vakspecialist doelgericht worden benaderd. Het Online Personeelswervingspakket is beschikbaar in drie pakketgroottes S, M en L, waarbij de pakketten verschillen wat betreft de inbegrepen banenportalen en social mediakanalen.

Opleidingsaanbod van de heroal Academy voor doelgerichte kennisopbouw

De heroal Academy biedt een gevarieerd aanbod aan seminars, e-learning en praktijk-workshops. Als derde bouwsteen van heroal partner+ krijgen vakspecialisten de mogelijkheid om hun eigen team verder te ontwikkelen. Het opleidingsaanbod is afgestemd op de specifieke eisen van de branche en op het bedrijf van de vakspecialist zelf. De opleidingscatalogus van de heroal Academy omvat, naast producttrainingen ook systeemoverstijgende seminars, waarbij vakkennis wordt opgebouwd en uitgebreid (bijvoorbeeld over onderwerpen zoals bouwrecht of brandveiligheid). Daarnaast omvat het aanbod ook scholing voor het gebruik van software zoals LogiKal of EOS. Op aanvraag zijn ook individuele scholingen mogelijk.

Bent u een heroal-klant en geïnteresseerd in heroal partner+? Neem dan contact op met uw verantwoordelijke contactpersoon in de buitendienst. Belangstellenden kunnen bovendien meer informatie vinden op www.heroal.com/partner+.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details