Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Koen Kersten neemt stokje van vader over

Koen Kersten neemt stokje van vader over

Sinds augustus 2017 is Kegro Deuren weer in handen van de familie Kersten en wordt er, na vele verliesjaren, sinds 2018 weer winst gemaakt. Er is een omzetgroei van 70% gerealiseerd met een gezonde winstgevendheid. 

Per 15 november 2021 zal Jan Kersten, oprichter en eigenaar van Kegro Deuren, het stokje overdragen aan zijn zoon, Koen Kersten. 

Koen (36 jaar) is inmiddels 3 jaar actief binnen Kegro Deuren en is sinds zijn start verantwoordelijk geweest voor de complete afhangorganisatie. Inmiddels is Koen ook actief voor inkoop en logistiek en wordt hij betrokken bij alle nieuwe technische investeringen. Na zijn studie heeft Koen ruime ervaring opgedaan bij een hightech bedrijf in Eindhoven,­ Caterpillar in Den-Bosch en de hardhout business in Indonesië en Nederland. Per 15 november wordt Koen eindverantwoordelijk voor de gehele Kegro organisatie. 

Jan Kersten (68 jaar) zal dan een stap terug doen en gaat zich met name bezighouden met relatiebeheer en (nieuwe) ontwikkelingen.  

Momenteel wordt een forse uitbreiding gerealiseerd aan de productielocatie Groesbeek. Er staat inmiddels een nieuwe houtopslag en er wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuwe showroom, ontwikkeling/testruimte, kantoren voor de montagedienst en een compleet nieuwe fabriek voor geautomatiseerde productie van de vlakke deurrompen die nu nog op de locatie in Raalte worden geproduceerd. Vol vertrouwen kijken we naar de toekomst!    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details