Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Krachtig op de Bouwbeurs

Krachtig op de Bouwbeurs

Na een succesvolle beurs in 2017 heeft MACO besloten ook deze bouwbeurs weer ‘acte de presence’  te geven. De beurs wordt goed bezocht door verschillende mensen. Deze verscheidenheid is voor MACO zeer succesvol.

Een MACO totaal oplossing: MULTI MATIC beslag, mTRONIC en dichtingen.

Zowel de eindgebruiker als verwerker als de dealer zijn geïnteresseerd in de premium oplossingen van MACO. Het MACO team laat met trots bestaande producten en innovaties zien. Wilt u weten hoe de deur van de toekomst werkt? Wij laten het u zien. 

Speciaal voor deze beurs zijn constructies gemaakt waardoor het mogelijk is om de producten te testen en te ervaren. Dat werkt! Letterlijk en figuurlijk. Het totale assortiment van MACO komt aan bod, tot in het kleinste detail. Van een gemotoriseerde deurvergrendeling tot scharnieren. ‘Het is een goed uitgedachte presentatie van ons totaal pakket voor systeemoplossingen”, zegt Harold Wisselink directeur MACO Nederland. Bezoekers stappen samen met onze buitendienst, in de wereld van  totaal systemen. Een totaal­oplossing voor verschillende behoeftes met zowel mechanische als elektronische componenten.

Multi Power.

Binnen elke productgroep zijn highlights te zien. Een kleine warming up van de stand:

Hefschuifbeslag
Hefschuifdeuren krijgen maximaal uitzicht met RAIL SYSTEMS. Met twee demo modellen wordt duidelijk gemaakt hoe de MACO hefschuifsystemen werken. En men ziet hoe veiligheid en comfort perfect op elkaar afgestemd worden. Ook zichtbaar is dat de koudebrug gemakkelijk wordt overwonnen: de dichtingsrails zorgen voor een optimale thermische scheiding. MACO biedt daarmee een uitzicht zonder beperking, met maximaal comfort tot 600 Pascal en geluidwerend tot 37dB.

Raambeslag
Met een volledig ingericht raam inclusief een bewakingssysteem kunnen bezoekers kennis maken met de veelzijdigheid van MACO MULTI. Het raam op de bouwbeurs laat een totaal concept zien. Het MACO MULTI beslag is uitgevoerd met een ventilatieschaar, een verdekt Multi Power scharnier en de mTRONIC. Woongemak wordt hier in beslag weergegeven. Wilt u weten hoe u dit beslag SKG3 certificeert dan kunt dit  bespreken met het MACO team.

Meerpuntsvergrendelingen
Sluit de deur van huis of gebouw, veilig en makkelijk met MACO PROTECT & MACO PRODOOR. Het assortiment sloten wordt zo gepresenteerd  dat bezoekers het assortiment van de meerpuntsvergrendelingen kunnen ervaren. De opstellingen bieden de gelegenheid om een real life situatie uit te proberen. De nieuwe sloten A-TS en M-TS zorgen voor een extra hoge aantrekkingskracht. De sloten nodigen uit om uit te proberen want een slot dat  na vergrendeld kan worden en  automatisch sluit, vraagt om een handdruk. Of ervaar hoe snel en stil het MACO  gemotoriseerd slot werkt.

De deuren zijn uitgevoerd met o.a. RVS deurgrepen en toegang verlening systemen van PRODOOR. Daarmee weet wat u in huis krijgt en houdt u dat wat u wilt, buiten de deur.

En er is nog veel meer…

Dorpels, het luikbeslag van Rustico en nog andere producten zijn op de beurs aanwezig.  MACO, één  van ’s werelds grootste raam- en deurbeslagfabrikant biedt totale systeemoplossingen. Het is allemaal te beleven en te zien op de beurs. Zowel voor hout als voor kunststof.

Tekst en Beeld: Maco | Stand 10HS08
Uitgelichte afbeelding: 
MACO PROTECT Excellent-line: motorisch en automatische meerpuntsvergrendelingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details