00:51
18-01-2018

Kwaliteitsdeurpanelen voor een schappelijke prijs

Dutch Design Deurpanelen uit Smilde is opgericht om een antwoord te hebben op de vraag naar betaalbare deurpanelen met een hoge kwaliteit. Eigenaar Andre van der Vecht legt uit: “We bestaan nu 2 jaar en merken dat we duidelijk in een behoefte voorzien. Zelf komen we uit de kunststof kozijnenbranche en we weten maar al te goed wat er soms aan deurpanelen verwerkt wordt. Dat moet beter kunnen, dachten wij. We zijn een jong en dynamisch bedrijf, met een duidelijke koers.”

En zo geschiedde. Dutch Design Deurpanelen levert panelen aan fabrikanten van kunststof kozijnen en kunststof kozijnbedrijven met als eindklant de consument. “Het grote voordeel ten opzichte van de ‘zelf-maak-fabrieksdeuren’ is, dat een deurpaneel makkelijk op te klossen is. De deur is dan veel gemakkelijker af te stellen”, schetst Van der Vecht. “De panelen zijn gemaakt van HPL platen met een volschuimkern. Standaard leveren we de platen in 24 en 28 mm, maar 30, 36, 42 en dikkere panelen kunnen ook geleverd worden.”

Kleur bekennen
De toegepaste HPL-platen worden desgewenst in elk gewenste RAL-kleur geleverd. “Er zijn meer dan 200 verschillende kleuren leverbaar. Houtnerfstructuur komt het meeste voor. Wie bijzondere wensen heeft wordt ook geholpen. Niets is standaard en voor 95% is alles mogelijk!”

Service met de hoofdletter S
“We zijn een kleine organisatie met korte communicatielijnen. Toegankelijk voor iedereen en uitermate klantgericht. We doen ons eigen transport en controleren bij aflevering de producten nog eens extra. Service met de hoofdletter S, dat is wat we bieden. Goede betaalbare kwaliteit en snelle levertijden”, zegt Van der Vecht ter afsluiting.

Tekst: Jan Mol | Beeld: Dutch Design Deurpanelen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Profiel partners

FAKRO