Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
KWS programma verrijkt met het schitterende Q-Design gamma
De KWS deurstoppers en deurbuffers op paal zijn bijzonder geschikt voor toepassing bij naar buiten opengaande (automatische) toegangsdeuren en blokkeren het draaibereik van de deur.

KWS programma verrijkt met het schitterende Q-Design gamma

Woelm heeft Q-Design overgenomen en breidt daarmee haar aanbod uit

De wet van de aantrekkingskracht heeft zich weer getoond: het in Heiligenhaus (Duitsland) gevestigde Woelm GmbH, ontwerper en producent van hoogwaardig deurbeslag en hoogwaardige schuifdeursystemen, heeft het in België gevestigde Q-Design NV overgenomen. Woelm directeur Karl Kristian Woelm meldt dat dit zowel een strategische als een esthetische keuze is; Q-Design en het van Woelm bekende merk KWS passen perfect bij elkaar. Niet alleen als het om kwaliteit gaat, maar ook op het esthetische vlak. Voormalig Q-Design Christophe Desmet blijft als bedrijfsleider actief bij Q-Design.

Combinatie van deurstijlen en beproefde KWS deurstoppers en deurbuffers

De KWS deurstoppers en deurbuffers genieten sinds lange tijd faam. Een actueel hoogtepunt zijn de nieuwe types op paal, die bijzonder geschikt zijn voor toepassing bij naar buiten opengaande (automatische) toegangsdeuren en blokkeren het draaibereik van de deur. 

Naast een betrouwbare bescherming tegen schade is de nieuwe uitvoering op paal door zijn hoogte goed zichtbaar. Het risico op struikelpartijen is daarmee geminimaliseerd. De KWS deurstoppers en -buffers worden geleverd in gelakt staal en roestvrijstaal, in 60 mm palen, met een hoogte die circa 1.000 mm variabel is, voor maximale deurgewichten van 100 kg. 

De palen kunnen in de vloer verzonken of erop vastgeschroefd worden. Op verzoek zijn ze ook leverbaar met twee vastzetters of twee buffers, of als vastzet-buffer combinatie.

Een ‘greep’ uit de grote collectie fraaie deurgrepen van KWS en Q-Design.

De Duits-Belgische connectie werkt goed

Q-Design NV is fabrikant van roestvrijstalen deurkrukken (AISI 316) en ander deur- en meubelbeslag. De producten van Q-Design vullen het bestaande KWS gamma op voortreffelijke wijze aan. Karl Kristian Woelm kan tevreden terugblikken op de laatste Polyclose, waar in de Woelm stand de merken KWS, HELM en Q-Design gebroederlijk naast elkaar getoond werden. De reacties van de vele bezoekers waren meer dan lovend. Daaruit blijkt dat de strategische keuze om Q-Design over te nemen goed was, er is duidelijk sprake van een synergie tussen de drie merken.

Deurgreepprogramma KWS/Q-Design is meer dan compleet

Het KWS deurgrepen programma was altijd al zeer divers, maar Q-Design heeft het nog uitgebreider gemaakt. Het leveringsspectrum reikt van klassiek ronde tot hoekige grepen, tot modellen met vierkante greep platen. Dit in talrijke materialen en maten, voor elke smaak en elke woonwens is er een passende deurkruk. De deurgrepen zijn er zowel voor binnen- als voor buitendeuren en kennen allen de hoge productiekwaliteit waar Woelm GmbH om bekend staat. Qua bevestigingstechnologie laat het uitgebreide gamma niets te wensen over. We spreken hier over uitermate robuuste bevestigingstechnologie met een rijke keuze in bijpassende bevestigingen voor enkelzijdige (zichtbare en onzichtbare) en dubbelzijdige deurkrukken.

KWS/Q-Design deurgreep in roestvrij staal.

Highlights uit de grote collectie

Enkele highlights uit de grote collectie deurgrepen worden gevormd door de modellen die zijn uitgevoerd in roestvrijstaal (AISI 316), mat geborsteld, van een zeer hoge kwaliteit, bestendig en duurzaam. 

Uiteraard ontbreekt de absolute trendkleur van dit moment niet, namelijk matzwart, edel van uitstraling, luxueus en zeer geliefd bij (interieur)architecten. Wie speciale wensen heeft op het gebied van vorm en afmeting is van harte welkom bij Woelm. 

Oplossingen op maat kunnen volledig gerealiseerd worden, zelfs bij afname van slechts één exemplaar. Woelm GmbH is en blijft de expert binnen haar eigen vakgebied. Wie denkt dat maatwerk automatisch zorgt voor lange levertijden, die heeft het mis. Met de kennis en de productiefaciliteiten van Woelm krijgt de fabrikant het voor elkaar om ook maatwerk binnen acceptabele levertermijnen te produceren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details