Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Laat je inspireren tijdens de VT Wonen & Design beurs

Laat je inspireren tijdens de VT Wonen & Design beurs

Van dinsdag 1 oktober tot en met zondag 6 oktober staat Intersteel op de VT Wonen & Design beurs in de Amsterdam RAI, de grootste woonbeurs van Nederland. Tijdens de VT Wonen & Design beurs presenteert Intersteel haar stijlvolle deurbeslag. Onder andere de trendy mat zwarte collectie deurkrukken, een van de breedste series van Intersteel. Zo biedt deze lijn naast binnen-, buiten- en raambeslag ook meubelgrepen en accessoires als deurstoppers en leuninghouders.

Voor exclusieve deurkrukken kun je ook bij ons terecht. Het Italiaanse merk Olivari werkt samen met internationale toonaangevende ontwerpers, om tot bijzondere ontwerpen te komen. Er wordt met passie gewerkt aan de deurkrukken waarin de emotie van de ontwerper tot uiting komt. Bekende Nederlandse ontwerpers, waaronder Rem Koolhaas en Marcel Wanders, hebben een bijzondere deurkruk ontworpen. Je bent van harte welkom om ons een bezoek te brengen in hal 10 op stand 10.168.

Interieur en exterieur vormen fraai totaalproject

Interieurarchitecte en eigenaresse van Het Wolthuis Interieur & Design Sindy Klunder, koos voor Intersteel deurbeslag voor haar nieuwe, moderne woning en kantoorruimte. De keuze viel op hoogwaardig en modern deurbeslag: Intersteel roestvast staal deurbeslag met vlakke magneetrozetten uit de serie Bau-stil. De slechts 3 mm dikke rozetten zijn onzichtbaar bevestigd op het deurblad. Tevens zijn onzichtbare scharnieren en magnetische dagschoten toegepast. Dit is niet alleen fraaier, maar ook stiller en veiliger. De toepassing van dit minimalistisch vormgegeven hang- en sluitwerk, aangebracht op fraaie houten deuren in houten kozijnen, levert een verrassend subtiel en ingetogen resultaat op.

De mogelijkheden met schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen zijn nog altijd razend populair. De schuifdeursystemen van Intersteel maken het mogelijk om een ruim opgezet huis met afsluitbare kamers te creëren. Naast dat schuifdeursystemen toegepast worden bij enkele en dubbele deuren, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is een schuifdeursysteem voor inbouwkasten voor bijvoorbeeld op een zolder. De Intersteel schuifdeursystemen maken het mogelijk om deze kasten op een stijlvolle, eenvoudige en ruimtebesparende manier af te sluiten. Door de duidelijke uitleg in onze instructievideo is het monteren van een systeem nog makkelijker.

Intersteel heeft aan alles gedacht, want ook voor deurgrepen en schuifdeurkommen kunt u bij ons terecht! Deze accessoires geven de mogelijkheid om de schuifdeuren helemaal tot in de puntjes af te stemmen op het interieur en één geheel te creëren. Voor meer informatie bezoek onze dealershop of neem contact op met onze afdeling Verkoop via sales@intersteel.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details