Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Lignodur® terrafina terrasplanken

Lignodur® terrafina terrasplanken

Met Lignodur® terrafina terrasplanken onderscheidt LoCra zich op het gebied van terrasbouw. Lignodur® terrafina beschikt over een uniek montagesysteem, voldoet aan de eisen van professionele en particuliere gebruikers en biedt voor elke ondergrond een oplossing.

Lignodur® terrafina terrasplanken

Maak kennis met de Lignodur® terrafina terrasplanken. Onze terrasplanken zijn vervaardigd uit de unieke Lignodur grondstof. Deze grondstof bevat een hoogwaardige mix van hout en polymeren. Al onze producten bezitten het PEFC-certificaat.

Het gamma van terrasplanken bestaat uit verschillende modellen met elk hun eigen specifieke eigenschappen en kenmerken. Ontdek Massiv lounge of Massiv. Beide modellen zijn beschikbaar in diverse kleuren, breedtes en lengtes.

  • Lange levensduur & milieuvriendelijk
  • Natuurlijke uitstraling
  • Barst- en splintervrij
  • Geschikt voor alle weersomstandigheden
  • Zout- en chloorbestendig
  • Blootvoets-feeling met dé beste antislip

 

Ook geschikt voor dakterrassen

Natuurlijk gevoel

Lignodur® terrafina terrasplanken overtuigen door hun natuurlijk karakter en aangenaam gevoel. In tegenstelling tot hout blijven Lignodur® terrafina terrasplanken barst- en splintervrij. De terrasplanken zijn beschikbaar in de uitvoeringen Massiv glad, Massiv scheepsdek, Massiv XL glad en fijne structuur, Massiv lounge en Massiv lounge XL.

Van sauna tot een plat dak

Lignodur® terrafina terrasplanken bezitten eveneens een hoge weerstand tegen zon, regen, koude, hitte en zout- en chloorwater. Ook bij langdurige blootstelling aan water behouden de planken hun hoge antislip-eigenschappen en zijn hierdoor uitermate geschikt voor toepassingen bij sauna’s, kuuroorden en omranding van zwembaden. Het Lignodur® terrafina-systeem biedt door de toepassing van plaatankers in combinatie met de draagbalk ook een speciale oplossing voor (schroefloze) terrassen op platte daken.

Eenvoudige (de)montage

De Lignodur® terrafina terrasplanken klikken eenvoudig in elkaar dankzij een ingenieus klik en klem-systeem. In de praktijk betekent dit een tijdbesparing van 50 procent. De toepassing van de demontageclip is veelzijdig en kan door de installateur bij plaatsing van de terrasplanken vrij bepaald worden. Terrasplanken kunnen op deze wijze zonder beschadiging (ge)demonteerd worden. Door het uitgekiende klik en klemsysteem ontstaat er ook een smalle voeg van 3 à 4 mm, uitermate ‘vriendelijk’ voor blote voeten.

terrafina_massiv_sitzgruppe2_locra-kopieren

Lignodur® terrafina lounge

De nieuwe Lignodur® terrafina lounge onderscheidt zich door de toepassing van Lignoguard, een nieuwe grondstof die zorgt voor de volledige ommanteling (360°) van de terrasplank. Dit zorgt ervoor dat de terrasplank een hoge vlekbestendigheid heeft en een uitermate onderhoudsvriendelijk karakter.
Door de speciaal ontwikkelde productietechniek krijgen de terrasplanken een mooi, mat uiterlijk. Lignodur® terrafina lounge is beschikbaar in vijf kleuren en verschillende lengtematen en kan gecombineerd worden met alle mogelijke toebehoren uit het systeem Lignodur® terrafina.

Lignodur® terrafina tuinschermen

Lignodur® terrafina refugio 2.0, een innovatief systeem van tuinschermen geeft een nieuwe dimensie aan uw buitenruimte en kan in elk tuinconcept geïntegreerd worden. Het systeem bestaande uit vlakke en / of schuine moduleerbare panelen geeft u de mogelijkheid uw tuinscherm zowel in de hoogte als in de breedte aan te passen. De grondstof Lignodur® is een hoogwaardig, hoog-technologisch product dat de voordelen van hout combineert met deze van kunststof.

“Ons terras werd snel en eenvoudig geplaatst door de vakmannen. ’s Namiddags waren we al aan het genieten in de zon.”

Greet en Julien. uit Heusden-Zolder

Meer info?

Ontdek alle info op de website www.terrafina.be

Verdeelpunten:

www.terrafina.be

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details