Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Maak kennis met dé totaaloplossing voor buitendeuren

Maak kennis met dé totaaloplossing voor buitendeuren

In dit artikel hebben we het over een gecertificeerde totaaloplossing voor houten deuren in kunststof kozijnen. Met het KaiCombi-concept van deurenfabrikant Kegro Deuren haal je gewaarborgde prestaties in huis. 

Het KaiCombi-concept is dé totaaloplossing voor buitendeuren. In het concept zijn alle elementen namelijk geïntegreerd: van deur, hang- en sluitwerk tot en met kozijnen, die volledig op elkaar zijn afgestemd en in een vast concept zijn gegoten. Het sluitwerk van KFV, onderdeel van de SIEGENIA GROEP, wordt op innovatieve wijze in het geheel verwerkt. Het bieden van buitengewoon gemak aan de klanten was altijd het doel.

Zekerheid en gemak

Kegro Deuren en SIEGENIA, twee partijen die alom bekend zijn in de markt met eigen productprestaties, bundelen opnieuw hun krachten met een volledig gecertificeerd concept waarbij houtachtige deuren in kunststof kozijnen worden geplaatst. Het KaiCombi-concept is tot in detail door Kegro Deuren en SIEGENIA onderzocht, opnieuw opgebouwd en volledig op elkaar afgestemd. Dit biedt ruimte aan vernieuwde duurzame prestaties. Het gezamenlijk doel was om zekerheid en gemak voor de verwerkers te garanderen. Met deze gecertificeerde oplossing – die aan alle Nederlandse eisen voldoet – zijn gebruikers verzekerd van 6 jaar GND-garantie en 2 jaar functionaliteitsgarantie. Hiermee bieden Kegro Deuren en SIEGENIA meer dan de markt tot op heden kende.

Bewezen voordelen op een rij

De KegaPro Excellent-buitendeur is een houten kwaliteitsdeur met bijbehorende ontwerpvrijheid voor de architect. Bovendien voldoet het KaiCombi-concept aan inbraakwering SKG** en heeft het concept bewezen prestaties in lucht- en waterdichtheid, sluitkracht, stabiliteit en functionaliteit. Met de onderhoudsarme topcoating wordt ook aan duurzaamheid gedacht. De deur scoort op thermische isolatiewaarde beter dan een kunststof vleugel met drievoudige beglazing. De speciale en duurzaam flexibel blijvende dichting in de deur zorgt samen met de altijd op drie punten vergrendelde meerpuntssluiting voor de hoogste klasse in luchtdichtheid, met een zeer lage Qv10- en C-waarde. Met een stabiliteitsklasse 3, wat inhoudt dat de deur niet meer dan 4 mm mag kromtrekken, biedt de oplossing een goed alternatief voor kunststof. En omdat het oog ook wat wil, is de natuurlijke uitstraling van de houten kwaliteitsdeur in alle gangbare schilderverfkleuren verkrijgbaar. 

Openheid als voorwaarde voor een goede samenwerking

Kegro Deuren en SIEGENIA werken al geruime tijd in alle openheid samen. Dat maakt deze totaaloplossing mogelijk. Dankzij goed overleg door alle partijen verloopt het hele traject van productie tot oplevering perfect. Bovendien beschikken de twee partijen over een innovatief karakter én verbindend vermogen om samen te komen tot toekomstgerichte oplossingen.

Niet op slot, wel altijd vergrendeld

Het KaiCombi-concept van Kegro Deuren wordt ingezet in combinatie met het KFV AS3600-slot van SIEGENIA. De AS3600 van KFV vergrendelt volautomatisch bij het dichttrekken van de deur. Dankzij de viervoudige ‘Soft Lock’ penschoten en twee massieve zwenkhaken is de KFV AS3600 SKG** en het houten deur-kunststof kozijnelement inbraakwerend RC-2 volgens NEN-EN 1627. 

Het slot gaat gepaard met een soepele bediening en is optimaal verstelbaar in combinatie met de bijbehorende sluitlijst of kommen. Tolerantieproblemen tussen deur en kozijn zijn zo te minimaliseren. Bij het dichttrekken van de deur vergrendelt de KFV AS3600 automatisch de bijzetslotkasten. Dit draagt bij aan een altijd hoge luchtdichtheid. Eerst het hoofdslot vergrendelen is daarbij niet noodzakelijk. De eenvoud van de bediening van het KFV AS3600-slot zorgt er met de geoptimaliseerde dichtingen en deur-kozijnaansluiting voor dat het hoogste bedieningscomfort klasse 4 naar EN 12217 bereikt wordt.

Ook advies behoort tot het totaalpakket 

Kegro Deuren adviseert de verwerker, beheert de onderbouwende testcertificaten en geeft aan hoe het geheel te maken en probeert daarmee de kunststofverwerker van gemak te voorzien. Met het concept wordt de deur exact op maat en passend voor het profielsysteem geleverd aan de kunststof verwerker, die hem kan afhangen in het bijpassende kozijn. Het product wordt geleverd met 6 jaar GND-garantie en 2 jaar nazorggarantie op functionaliteit, wind- en waterdichtheid.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details