Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
MACO BENELUX verbonden met uw markt: Think global, act local
Artist impression van de MACO stand op Polyclose.

MACO BENELUX verbonden met uw markt: Think global, act local

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang voor Polyclose. Of deze doorgaat? Het is koffiedik kijken, maar MACO doet er alles aan om er voor haar partners te zijn. Mocht de beurs niet doorgaan dan zorgt MACO voor een andere wijze van presentatie van haar marktoplossingen. Creatie en innovatie houden in: het vinden van oplossingen voor elk probleem en elke situatie. Daarmee gaat MACO samen met haar partners de toekomst sterk tegemoet.

Wat mag u verwachten van MACO op Polyclose

De vraag van de markt betreft onder andere ventilatie, bediening van het raam op afstand, toegangscontrole, het bieden van veiligheid en communicatie met de huis- of gebouweigenaar. Voor deze vragen heeft MACO een oplossing waarbij zowel gekeken wordt naar het gebruikersgemak als het verwerkingsgemak. De bezoeker wordt uitgedaagd. Test het MULTI
E-beslag wat moeilijk bereikbare ramen bedienbaar maakt of kijk naar de minimale kierstand van het MULTI Secuair beslag dat zorgt voor ventilatie, maar nog steeds SKG2** veiligheid biedt. Ook het elektronisch openen van het raam is geen toekomstdroom meer met de Primat ­Kompakt. Er zijn telkens weer nieuwe stappen te maken in raamoplossingen en wat deze zijn kunt u ontdekken bij MACO op stand 1480 op Polyclose of in onze showroom in Zelhem.

MACO PROTECT prominent aanwezig op Polyclose. (Beeld: Basic premium excellent)

Een open deur

In het aanzicht van het huis is de deur prominent aanwezig, veiligheid, slim openen of vergrendelen zijn van belang. Mechanische of motorische bediening van de deur geeft veel comfort door het bieden van eenvoudige bediening, zelfvergrendeling in combinatie met Smart Home apps. MACO presenteert eveneens de Protect Excellent lijn op Polyclose. De meerpuntssloten die naast het tegengaan van het kromtrekken van de deur ook verschillende opties bieden, waaronder mechanische (Z-TF), halfmotorische (A-TS) en volmotorische (M-TS) bediening. De lichte en stille bediening is uniek in de markt.

Hefschuifpuien lichter gemaakt

Met MACO hefschuifbeslag kunt u kiezen uit verschillende schema’s, aandrijvingen, loopwagens, grepen, vergrendeling en grepen. Op Polyclose laat MACO de nieuwste ontwikkeling zien bij schuifdeuren: de MOVE. Dit product staat voor snelle en eenvoudige installatie, vrije vormgeving en seriematige fabricage.

Smart Home is weten & schakelen

Inbraakalarm, aansturing van de verwarming, weten of het raam open of in kiepstand staat of de deur bedienen op afstand… dit zijn allemaal mogelijkheden die MACO kan bieden met verschillende sensoren, al dan niet met kabels via Smart Home oplossingen. Slim gebouwbeheer en energie-efficiënt zijn daarbij de sleutelwoorden.    

U vindt MACO op stand 1480 in hal 1.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details