Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Maco Beschläge BV voldoet aan klasse 3 EPC norm

Maco Beschläge BV voldoet aan klasse 3 EPC norm

Het MACO hefschuif totaal concept voldoet aan de gestelde eisen van Luchtdichtbouwen. De qv10 waarden zijn door SHR bepaald en daarmee is het aantoonbaar dat met het MACO hefschuif totaal concept, luchtdicht gebouwd kan worden. Het voldoet aan de Energieprestatie coëfficiënt (EPC-norm)  Klasse 3. Welke staat voor uitstekend! Voor nieuwbouw gelden hoge eisen aan de luchtdoorlatendheid (qv10-waarde) van de gevel en daarmee worden deuren en kozijnen aanzienlijk zwaarder.

Voor de bewoner (gebruiker van hefschuif deuren)
Wanneer een woning luchtdicht is, is het laag in energieverbruik. Dit geeft een hoog comfort van de werk- en leefomgeving en wordt gerealiseerd door het terugdringen van luchtlekkages. Genieten van mooie grote elementen met de zekerheid dat binnenshuis comfortabel blijft.

Voor de kozijnleverancier
Luchtdicht bouwen betekent het voorkomen van luchtlekken in zowel het kozijn als de aansluiting van het kozijn met het bouwkundig kader. Het is een sterk verkoopargument, een extra USP, richting de markt. Een toegevoegde waarde voor het bieden van woon en leef comfort.

Samenwerking SHR
‘Met het MACO hefschuif totaal concept hebben we  een hefschuifpui gerealiseerd die uitermate geschikt is om aan de gestelde eisen te voldoen’ aldus productmanager Murat Cümen.

‘In opdracht van MACO Beschläge B.V. heeft SHR de qv,10 waarden van onze hefschuifdeuren bepaald’.

Voor een Schema A geldt qv10 = 0,106 dm3/s en voor  Schema C qv;10 = 0,373 dm3/s

Met de gunstige luchtdichtheids Klasse 3: Uitstekend voor het behalen van Passiefhuis concept en voor energieneutraal bouwen.

Vraag onze buitendienst voor meer informatie over de mogelijkheden. Of kijk op www.maco-nl.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details