Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
MACO werkt als één team samen
Team Benelux: Harold Wisselink, Sales Director Benelux en Kris Dhont, Verkoopleider kantoor MACO België. Foto is in 2020 op Polyclose gemaakt. In 2022 is MACO present op Polyclose, stand 1480.

MACO werkt als één team samen

Vanuit Zelhem wordt de Benelux aangestuurd

Inmiddels heeft hij al 17 jaar MACO op zijn naam. Harold Wisselink, Sales Director Benelux, stuurt met trots 32 medewerkers aan, verdeeld over Nederland en België. Met een kantoor in het Belgische Oudenaarde en het kantoor in Zelhem bedient MACO de Benelux, waarbij Zelhem geldt als hoofdkwartier. De term ‘Think global, act local’ is bij alles wat MACO doet van toepassing. “We gebruiken voor de Benelux zelfs dezelfde telefooncentrale. Die staat in Zelhem”, licht Harold toe. “Er wordt als één team gewerkt. In België beschikken we over tweetalig personeel. Met drie product managers in Nederland en twee in België bestrijken we de Benelux met louter hoog­waardige producten.”

Kwaliteitswaarborg en synergie

Het complete MACO pakket wordt in de Benelux­ aangeboden, met dien verstande dat er gekeken wordt naar de voorkeuren per land. “Zo heeft België meer behoefte aan producten op het gebied van kunststof en aluminium ramen en deuren”, aldus Harold. “Maar we leveren overal dezelfde kwaliteit. We doen er dan ook alles aan om deze te waarborgen. Dat begint al met het feit dat we zakendoen met slechts één expediteur, die voldoet aan al onze wensen en eisen. Er is een duidelijke synergie aanwezig tussen onze vestigingen en de medewerkers die daar voor de klant aan de slag gaan, elke dag.”

Exorbitante groei

De verdubbelde magazijnruimte in Zelhem is inmiddels volop in gebruik. MACO heeft een exorbitante groei doorgemaakt, vertelt Harold. “Met name op het gebied van onze meerpuntssluitingen, ons tweede been waarop we staan. De reden? Veel problemen in de bouw spelen zich af rondom de voordeur. We hebben van onze meerpuntssluitingen nauwelijks een klacht hoeven noteren. Dat spreekt zich rond. Ook de opbouw in ons Protect pakket is goed, met de BASIC LINE, PREMIUM en EXCELLENT. Voor elk wat wils en dat in een consistente kwaliteit.”

Protect serie: Voor elke behoefte de juiste oplossing: Basic Premium & Excellent.

Aandacht voor digitalisering

Tot besluit vertelt Harold dat Industry 4.0 op dit moment volop in beeld is. Een project dat door MACO Benelux en MACO Italië gezamenlijk wordt aangevlogen. “We zorgen voor koppelingen met veel gebruikte softwarepakketten zodat je van daaruit je XML bestanden kunt uploaden naar macodorpel.nl. De klant kan ook finetunen, alle neuten bij MACO worden op maat gemaakt. Om onze klanten meerwaarde te bieden, innoveren we continu. We werken samen met partners én we hebben ook veel kennis in huis.  We kijken ook met innovatie naar het totale proces. Maco en haar medewerkers staan voor meedenken en zorgen voor toekomstgerichte oplossingen. Partnership gaat over samenwerken in de gehele keten.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details