Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Maximale focus op de  zonweringspecialist én eindgebruiker

Maximale focus op de zonweringspecialist én eindgebruiker

De ontwikkelingen binnen de zonweringmarkt staan niet stil. Techniek, functionaliteit en esthetica raken steeds meer met elkaar verweven, waardoor ook de leveranciers van zonweringsproducten steeds actiever met elkaar moeten samenwerken. Dat merken ook de bedrijven binnen AVZ-Group, die tijdens de Polyclose 2020 beurs in Gent hun krachten bundelen en samen hun nieuwste producten en oplossingen presenteren.

AVZ-Group bestaat uit vier gespecialiseerde bedrijven. Zij zijn al vele jaren marktleider in
Nederland op het gebied van buitenzonwering, horren, terrasoverkappingen, rolluiken en aanverwante producten. Zowel voor particuliere toepassing als voor de grootschalige projectbouw.

Naast groothandels in aluminium profielen en onderdelen Aluminium Verkoop Zuid (AVZ) en Sun Stock Holland, maken ook specialist in het confectioneren van textiel voor de zonweringbranche Hylas én fabrikant/leverancier van diverse kant-en-klare zonweringproducten Smits Rolluiken en Zonwering deel uit van AVZ-Group.

“Sinds afgelopen zomer maken wij bovendien samen onderdeel uit van StellaGroup, een toonaangevende speler op het gebied van rolluiken, rolpoorten en hieraan verwante producten”, vertelt Marcel Schotanus, algemeen directeur van Sun Stock Holland. “Sinds 2018 hebben er
diverse wisselingen in personeel plaatsgevonden. Tijdens de Polyclose beurs worden daarom niet alleen de nieuwste producten en oplossingen van AVZ-Group getoond, maar ook de (nieuwe) mensen achter van het bedrijf gepresenteerd.”

Een belangrijk aspect in ontzorging hierin is bestelgemak. AVZ en Sun Stock Holland spelen hierop in met een digitale catalogus, die tijdens Polyclose realtime gedemonstreerd zal worden. En ook Hylas en Smits Rolluiken en Zonwering zullen hun nieuwe digitale tools laten zien.

 

Ontwikkelen met oog voor de markt

“Bij AVZ-Group staat de klant centraal, ongeacht of hij kiest voor losse zonweringscomponenten of kant-en-klare producten”, benadrukt Schotanus. “Dat past in ons streven om de klant maximaal te ontzorgen. Iedere zonweringspecialist kan op elk moment de oplossing én leverancier kiezen die het best bij hem past.”

Eén van de speerpunten van de organisatie voor de komende jaren is ontwikkeling en innovatie. “Om onze productvernieuwingen zo efficiënt en goed mogelijk aan te pakken, is interactie met de klant essentieel. Immers: mensen kopen bij mensen. Een relatiebeurs zoals Polyclose leent zich hier bij uitstek voor. Tijdens de beurs gaan wij graag in gesprek met (potentiële) klanten en eindgebruikers, om hun wensen én uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen.” Een belangrijk aspect hierin is bestelgemak, weet Schotanus. “AVZ en Sun Stock Holland spelen hierop in met een digitale catalogus, die tijdens Polyclose realtime gedemonstreerd zal worden. Ook Hylas en Smits Rolluiken en Zonwering zullen hier hun nieuwe digitale tools laten zien.”

Nieuwe lichtstraatzonwering

Op de stand wordt bovendien een huisje gebouwd met daarop de nieuwe lichtstraatzonwering ‘SolidSky’, die in eigen beheer door AVZ-Group is ontwikkeld. In het huis wordt ook een demoformaat getoond,
zodat bezoekers ook de kleinste details van de lichtstraatzonwering kunnen bekijken.
Op de stand zal AVZ-Group de breedte van zowel assortiment als support aan huidige en
potentieel nieuwe klanten tonen.  

POLYCLOSE – STAND 4230

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details