Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Meer oplossingen, meer kwaliteit

Meer oplossingen, meer kwaliteit

Als familiebedrijf heeft men zich ten doel gesteld om een betrouwbare en duurzame partner te zijn, met kwaliteit hoog in het vaandel. Woelm GmbH zit niet ver van de Nederlandse en Belgische grens, in het Duitse Heiligenhaus. Nog dichterbij zijn hun producten te bewonderen op de komende Polyclose in Gent.

“In Heiligenhaus hebben we het gehele productieproces onder één dak, van extrusie, gieten, verspanen, lassen, oppervlaktebehandeling tot en met assemblage en logistiek”, vertelt directeur Karl Kristian Woelm.

Alles rondom de (schuif)deur

“Voor binnenschuifdeuren hebben we twee schuifdeursystemen ontwikkeld”, vervolgt Woelm. “Deze worden voortdurend doorontwikkeld en worden gebracht onder de merknaam HELM. Het HELM Modul.Konzept voor schuifdeuren van hout en glas (tot 150 kg vleugelgewicht) overtuigt door de eenvoudige montage en de talrijke innovatieve uitbreidingsmogelijkheden. Er kunnen schuifdeuren mee gemaakt worden van een enkele vleugel tot en met een zesvoudige telescopische vleugelindeling.”

Een elegante, strak vormgegeven deurgreep uit het KWS-programma.

 

De HELM GT-serie maakt een filigrane en elegante opbouw mogelijk van schuifdeuren uit glas. “Daarmee kan men op transparante wijzen een ruimtelijke indeling creëren”, aldus Woelm. “Ook kan er een combinatie gelegd worden met vaste glazen delen.” Wie graag groot uitpakt, kan kiezen voor HELM schuifdeuren uit de profielserie HELM 100 tot en met HELM 700. “Daarmee kunnen vleugelgewichten gerealiseerd worden tot maar liefst 2000 kg. Wie nog verder wil gaan, kan speciale looprollen toepassen, die het mogelijk maken om tot 8000 kg te gaan. Nieuw in dit assortiment is de mogelijkheid om de schuifdeur te motoriseren, met onze 230 V motor. Deze motor is met extra aansturingsaccessoires ook te bedienen met SmartHome en HomeLink.”

Het mooiste deurbeslag

Onder de merknaam KWS produceert Woelm allerhande oplossingen op het gebied van deurbeslag. “Daarbij horen ook accessoires zoals deurstoppers en deurvastzetters, die in een grote keuze aangeboden worden. Ook de KWS deurgrepen overtuigen door een omvangrijk aanbod, met een hoogwaardige kwaliteit en een probleemloze functionaliteit. Wij besteden veel aandacht aan design en materiaal. Momenteel werken we aan uitvoeringen in RVS 316 V4A en aluminium, met een puur, hoekig en esthetisch design. Wij zullen deze met trots op Polyclose aan het publiek voorstellen”, zegt Woelm tot besluit.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details