Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Milin bestaat 15 jaar!

Milin bestaat 15 jaar!

Het is alweer vijftien jaar geleden dat de naam Milin in de boeken van de Kamer van Koophandel werd geregistreerd. In de begintijd werkte het team van Milin -opgericht door familie Miltenburg- vanuit een loods in Culemborg. Inmiddels beschikt het bedrijf over een nagelnieuw en duurzaam bedrijfspand in Nieuwegein. Milin is in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot een vakkundige en betrouwbare internationaal georiënteerd totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen en specialistische gevelbekleding.

Milin nu
Volgens eigenaar Bob Miltenburg en directeur Chris Borgstein staan het gemotiveerde team, de adequate dienstverlening, de goede service, de snelle leveringen, een gezonde voorraad en een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan de basis van het succes van zijn bedrijf. Daarnaast wordt ook de focus op duurzaamheid gewaardeerd door de markt. Deze focus ligt op zowel de bedrijfsvoering als het producten- en dienstenaanbod. Het bedrijfspand van Milin is voorzien van een warmtepomp en een warmte-terugfwin-systeem waarmee het een EPC-waarde van slechts 0,6 heeft. Milin draagt bovendien graag bij aan circulair bouwen. Derhalve neemt men de gehele levenscyclus onder de loep: van grondstof, productie en transport tot het onderhoud.

Milin in de toekomst
Stilzitten is er bij Milin niet bij. Het bedrijf investeert continu in de innovatie van huidige en nieuwe producten, het assortiment wordt dit jaar dan ook opnieuw uitgebreid. Het team van Milin is enorm servicegericht: klanten kunnen op de gewenste wijze -via telefoon, mail of het eigen systeem van Milin- informatie inwinnen of bestellingen plaatsen. Ook de inzet van social media, een laagdrempelige manier om klanten te informeren over producteigenschappen en -ontwikkelingen, wordt niet geschuwd. Milin bouwt door. Letterlijk. Naast het huidige pand wordt een nieuw gebouw neergezet om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Verder gaat Millin vanaf dit jaar volledig Lean werken en zet men zich meer dan ooit in om duurzaamheid en circulair bouwen standaard te laten worden in de bouw. Milin is klaar voor de toekomst!

Klant aan het woord
“Wij als Sentho doen al jarenlang zaken met Milin. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig omdat Milin altijd bereid is mee te denken naar oplossingen. De 24-uurs leveringen maken het voor ons mogelijk flexibiliteit aan te bieden aan onze klanten, wat van groot belang is in de voedselindustrie waar wij het merk Wonderboard van Milin toepassen op wanden en plafonds. Wij feliciteren Milin met haar 15 jarig bestaan en wensen hen nog vele succesvolle jaren toe!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details