Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Modern design voor de heroal showroom

Modern design voor de heroal showroom

Opening van de compleet vernieuwde tentoonstellingsruimte op de bedrijfslocatie in Verl

Het aluminium-systeemhuis heroal heeft zijn showroom op de bedrijfslocatie in Verl grondig vernieuwd en uitgebreid. Op een oppervlak van ongeveer 440 m² worden alle producten en diensten van heroal gepresenteerd, waarbij ze overzichtelijk zijn onderverdeeld in thema’s. Op 3 en 4 mei werd de officiële opening gevierd. De showroom kan nu ook worden gebruikt door vakspecialisten van heroal voor adviesgesprekken met investeerders, architecten en eindklanten.

“Door onze showroom helemaal te vernieuwen, hebben wij een communicatieplatform gecreëerd waarmee wij ons heroal systeem- en serviceportfolio en innovaties uit verschillende themagebieden live en op nog grotere schaal kunnen presenteren. Bovendien kunnen onze vakspecialisten de showroom met zijn uitgebreide aanbod gebruiken voor gesprekken met klanten en geïnteresseerden”, licht Dr. Max Schöne, directeur van heroal, toe. Behalve dat de showroom kan worden gebruikt om klanten de producten en diensten van heroal te laten zien, speelt hij ook een centrale rol bij de introductie van nieuwe medewerkers. Hierdoor vervult de showroom een belangrijke dubbelfunctie.

De vakspecialisten van heroal hebben enorm veel belangstelling voor de nieuwe showroom. Tijdens het openingsfeest maakten een heleboel deelnemers van de gelegenheid gebruik om een persoonlijke indruk te krijgen van de nieuwe mogelijkheden van de uitgebreide tentoonstellingsruimte. Ook het kaderprogramma met informatiestands, presentaties over productinnovaties en services en rondleidingen door de heroal productielocaties was zeer populair.

Gestructureerde opbouw met een uitgebreid aanbod aan informatie

Voor de herlancering van de showroom is de vorige expositieruimte op de bedrijfslocatie in Verl opnieuw vormgegeven en uitgebreid tot ca. 440 m². Zelfs de foyer van het hoofdkantoor verwelkomt nu bezoekers: hier krijgen ze meteen een eerste indruk van de heroal productwereld. Hiervoor zijn de aluminium systeemoplossingen voor rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren en vliesgevels in verschillende thema’s onderverdeeld. De heldere structuur en het discrete kleurontwerp van het pand brengen de productwereld van

heroal visueel in beeld. Door de digitale bewegwijzering en de bediening van de tentoongestelde producten kunnen bezoekers zich goed oriënteren en krijgen ze snel informatie. De interactieve presentatieschermen met een uitgebreid aanbod aan afbeeldingen en video’s en verdere informatie zijn hierbij nog eens een extra hulp.

De showroom is overzichtelijk onderverdeeld in negen gebieden en behandelt de kernthema’s van het product- en serviceportfolio van heroal. De ontvangstruimte “Living Spaces” geeft een compact overzicht van het bedrijf. In de afdeling “Commercial” staan systeemoplossingen centraal die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van functie en design. Hier worden oplossingen voor de projectbouw getoond met behulp van projectdeur-, vliesgevel-, zonwerings- en brandbeveiligingssystemen. Een van de hoogtepunten is het heroal C 50 vliesgevelsysteem met verschillende aanvullende systemen en het nieuwe heroal FireXtech D 93 FP brandwerende deursysteem. De afdeling “Residential” draait vooral om particuliere woningbouw. Hier ziet de klant het uitgebreide aanbod aan oplossingen van heroal voor een comfortabel, veilig en individueel thuis. Speciale accenten van het complete assortiment voor de woningbouw in de showroom zijn de toegangsdeur-, hefschuifdeur-, veiligheidsrolluik- en roldeursystemen van heroal. In de toegangsruimte van de heroal Academy kunnen partners het terrasdaksysteem heroal OR en de aanvullende systemen – het volledig glazen schuifwandsysteem heroal S 20 C en de verticale en horizontale markiezen heroal VS Z OR en heroal HS – ook live beleven.

Uiteenlopende thema’s en de innovatieve virtual reality-tool

De thema’s “Design”, “Comfort”, “Sustainability” en “Details” bieden de klant meer inzicht in de productwereld van heroal. In de afdeling “Design” kunnen de bezoekers van de showroom een blik werpen in de talrijke mogelijkheden van heroal designs en kleuren. De afdeling “Comfort” presenteert oplossingen voor meer ruimtecomfort en gezonde leefruimtes Zo zien we hier de heroal S 77 SL hefschuifdeur met volledig glazen hoek, een nieuwe hoekoplossing voor zonwering en de gemotoriseerde aandrijving heroal SF Drive, die met het drainagesysteem heroal DS barrièrevrij is ontworpen. Daarnaast zijn in de afdeling “Sustainability” warmte-isolerende uitvoeringen van heroal raamsystemen, stalen van alle isolatievarianten en opties voor warmte-isolatie met rolluiken en zonwering te zien. In de nieuwe showroom toont heroal voor het eerst ook het klembare zonweringssysteem heroal VS Z EM, dat bijzonder eenvoudig en efficiënt kan worden gemonteerd: iets nieuws in het productportfolio. De Cradle to Cradle Certified®-productcertificering bewijst hoe duurzaam het tentoongestelde productassortiment is.

Ook het digitale aanbod van heroal is in de showroom vertegenwoordigd. Hier kunnen vakspecialisten zich laten informeren over innovatieve oplossingen voor alle fasen van een project, zoals mogelijkheden voor digitale planning, productconfiguratie, bestelling en productie. Een innovatief hoogtepunt op dit gebied is een virtual reality-tool waarmee de heroal systemen duidelijk kunnen worden gevisualiseerd.

heroal vakspecialisten kunnen eenvoudig afspraken plannen en de showroom reserveren

heroal vakspecialisten die de nieuwe showroom willen bezoeken of gebruiken voor hun eigen evenementen en gesprekken met architecten, investeerders en eindklanten, kunnen een afspraak maken via hun verantwoordelijke contactpersoon in de verkoopbuitendienst. Bovendien kunt u de showroom binnenkort al reserveren voor uw eigen evenementen via de online werkomgeving voor heroal vakspecialisten, de heroal Communicator.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details