Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw bij Hörmann: houten binnendeuren in hoogwaardige kwaliteit

Nieuw bij Hörmann: houten binnendeuren in hoogwaardige kwaliteit

Wie Hörmann zegt, zegt in één adem garagepoorten. De Hörmann-groep is hiervan immers dé toonaangevende aanbieder in Europa. Vandaag breidt het bedrijf zijn expertise uit en vervolledigt zijn aanbod met een nieuw gamma houten binnendeuren. Van tijdloos elegant of strak modern, wit gelakt of beuken, voor elke inrichting en elk budget is er een Hörmann-deurmodel.

Kiezen voor Hörmann is kiezen voor ambachtelijke Duitse degelijkheid

Met de nieuwe Hörmann binnendeuren in hout zijn vervormde deurbladen, afgeschilferde verf of gehavende deurkaders verleden tijd. Dit dankzij de meest hoogwaardige afwerkingstechnieken waarvan het merk gebruik maakt.

Duradecor: ultieme robuustheid voor intensief gebruik

Duradecor: ultieme robuustheid voor intensief gebruik

De Duradecor-afwerking van de houten Hörmann-binnendeuren is veel kwalitatiever dan de standaard CPL-oppervlakken (Continuous Pressed Laminate) die de meeste andere fabrikanten gebruiken. Het grote verschil zit in het speciaal productieproces waardoor het Duradecor-oppervlak bijna net zo robuust als een keukenwerkblad wordt en daarnaast ook 48% stoot- en slijtvaster is dan het gemiddelde van de geteste CPL-oppervlakten. Het oppervlak is bovendien hittebestendig, bijzonder onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor de inwerking van in het huishouden gebruikte vloeistoffen. Eigenschappen die zeker in gezinnen met kleine kinderen en huisdieren goed van pas komen.

4Protect: hoogwaardige randbescherming

De 4Protect randbescherming aan de binnendeuren creëert een hoek met een perfecte overgang zonder voegen, voor een hoogwaardig deuraanzicht. Deze afwerking heeft een hoge slag- en slijtvastheid en is zeer krasbestendig. Hierdoor blijven de hoeken van het deurblad er perfect uitzien.

Duradecor: ultieme robuustheid voor intensief gebruik

Planar-krukgarnituren voor een strak minimalisme design

Deuren dragen in belangrijke mate bij aan het totaalbeeld van de ruimte. Hörmann begrijpt dit als geen ander en zorgt ervoor dat de klant steeds de gewenste deur vindt, waarbij elke detail klopt.Het grootste deel van de Hörmann-krukgarnituren voor houten deuren is beschikbaar in de nieuwe Planar-variant. Hierbij ligt de rozet volledig verzonken in het deurblad. Voor een bijzonder elegant aanzicht kan men ook kiezen voor verdoken scharnieren. Of kies ervoor het sleutelgat weg te laten – want hoe vaak wordt een binnendeur nu eigenlijk op slot gedaan? – waardoor het ontwerp een nog minimalistischere uitstraling krijgt. En voor de echte designliefhebbers zijn er krukken en beslag in de nieuwe matte black.edition uitvoering. Met keuze uit meer dan 150 verschillende deurbladmotieven en -randen, scharnieren, kozijnen, krukgarnituren, heeft Hörmann voor ieders smaak wel een houten binnendeur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details