Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw! Emily deurbeslag in zwart

Nieuw! Emily deurbeslag in zwart

Bij de inrichting van een woning of kantoor wordt steeds meer aandacht besteed aan details, want juist die maken het verschil. Intersteel introduceert daarom een nieuwe lijn deurbeslag Emily in de populaire kleur zwart. Deze lijn biedt naast binnendeurbeslag, zoals deurkrukken op rozet en schild, ook raambeslag en buitendeurbeslag. De zwarte lijn loopt als een rode draad door het interieur.

Het deurbeslag is uitgevoerd in zamak en vervolgens voorzien van een zwarte coating. Het design van deurkruk Emily kenmerkt zich door een klassieke uitstraling die samen met kleur goed past in een landelijk en klassiek interieur. Bij de deurkruk op rozet zijn vanzelfsprekend bijpassende accessoires beschikbaar zoals sleutelrozetten, cilinderrozetten en een wc-sluiting. De deurkrukken op schild zijn verkrijgbaar in de maatvoeringen: blind, sleutelgat 56 mm, profielcilindergat 55 mm en wc 63/8 mm.

De serie buitendeurbeslag bestaat uit achterdeur– en voordeurbeslag op schild. Het buitendeurbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uitboren en uittrekken van de cilinderkern. Het buitendeurbeslag is verkrijgbaar in profielcilindergat maat 72 en 92 mm. Verfijnde details, zoals mooie, stijlvolle deurkrukken maken een interieur en exterieur helemaal af en zorgen op een subtiele manier voor een bijzondere finishing touch.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details