Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw: functionele dakdoorvoer combi voor Solatube Ventilatieset

Nieuw: functionele dakdoorvoer combi voor Solatube Ventilatieset

Solatube heeft wat nieuws onder de zon. Of eigenlijk, de Solatube Ventilatieset heeft een nieuwe optie. Twee jaar geleden brachten ze het nieuws naar buiten dat de plafondplaat van de ventilatieset een upgrade kreeg waarbij licht en lucht in één afwerking is verwerkt. Dit gegeven is verder uitgewerkt bij de rest van de set wat resulteerde in een gecombineerde dakdoorvoer voor de ventilatieset.

De nieuwe, optionele gecombineerde dakdoorvoer voor de Solatube Ventilatieset is nog functioneler dan zijn alternatief. Op eenvoudige wijze wordt zowel ventilatie als daglicht in één doorvoer verwerkt, net als bij de afwerking van het product. Deze dakdoorvoer is goed geïsoleerd en dampdicht. Dit maakt hem geschikt voor luchtdicht bouwen. De ventilatieset met gecombineerde dakdoorvoer is ideaal toepasbaar in natte ruimtes, zoals keuken, badkamer en toilet.

Solatube Ventilatieset

Natuurlijk & mechanisch
De dakdoorvoer van de ventilatieset, met of zonder optionele gecombineerde dakdoorvoer, is door zijn ontwerp trekbevorderend en genereert hiermee een natuurlijke stroom frisse lucht. Mocht dit niet voldoende zijn, dan heeft u de optie om mechanisch te ondersteunen.

Over de combinatie
Solatube zorgt voor helder en natuurlijk (dag)licht, Ubbink zorgt voor optimale ventilatie. Door gebruik te maken van elkaars expertise is het combinatieproduct ontstaan. Solatube biedt de oplossing om daglicht en frisse lucht via één compact systeem en één compacte afwerking te combineren met een gegarandeerde water- en luchtdichte verwerking. Kenmerkend zijn een mooie plafondafwerking en gemakkelijke en snelle installatie, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Solatube Ventilatieset

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details