Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw hef-schuif-beslag laat zelfs de grootste en zwaarste schuifsystemen moeiteloos bewegen
De nieuwe hefaandrijving tilt de werking van de ATRIUM HS comfort drive van HAUTAU naar een nog hoger niveau.

Nieuw hef-schuif-beslag laat zelfs de grootste en zwaarste schuifsystemen moeiteloos bewegen

Performant, betrouwbaar, veilig én zonder geluid

Het leven kan zo gemakkelijk zijn. Met één druk op de knop, open je een groot schuifsysteem, dat buiten en binnen barrièrevrij met elkaar verbindt en voor veel licht en verse lucht zorgt. De nieuwe performante hefaandrijving maakt van de ATRIUM® HS comfort drive een echte krachtpantser. Dankzij dit nieuwe beslag gebeurt zowel het heffen als het schuiven probleemloos. Grote en zware systemen met een maximale glaspartij tot 440 kg worden zo in beweging gezet, zonder dat de consument daarbij zware inspanningen moet leveren.

HAUTAU blijft fors inzetten op de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve oplossingen en de optimalisatie van bestaande producten. De nieuwe hefaandrijving tilt de werking van de ATRIUM® HS comfort drive naar een nog hoger niveau.

Met één druk op de knop kunnen gebruikers schuifsystemen tot 440 kg heffen en schuiven zonder de minste inspanning. De bediening kan via smartphone of tablet in combinatie met een WLAN-box of het systeem wordt gewoon in een domoticasysteem, zoals mediola®, geïntegreerd. Het is echter ook mogelijk om het schuifelement op een meer traditionele manier met een schakelaar of via een drukknopkast te bedienen. De nieuwe drukknopkast laat de integratie van seriematige schakelaars toe. Zelfs wisselende gebruikers kunnen vlot met deze technologie overweg.

Performant, betrouwbaar en zonder geluid

De nieuwe hefaandrijving zorgt ervoor dat de comfort drive technologie van HAUTAU nog stiller en rustiger functioneert. Dat is ideaal voor toepassingen waar geluid echt een rol speelt. Een geïntegreerde knelbeveiliging verhoogt de veiligheid. Als er een hindernis opduikt, stopt het schuifsysteem onmiddellijk, waardoor gevaarlijke situaties vermeden worden. Zo kan deze elektrische oplossing overal toegepast worden, ook als er kleine kinderen, oudere mensen of huisdieren in de buurt zijn.

Veelzijdige oplossing

Dankzij de eenvoudige elektrische aansluiting en het modulaire ontwerp scoort de ATRIUM® HS comfort drive ook goed op het vlak van verwerking en montage. De nieuwe hefaandrijving kan flexibel voor alle types ramen gebruikt worden en bestaat in verschillende versies voor wat betreft de bevestiging: met bouten, een haak of inviso. Bovendien is de schuifaandrijving in een opbouw- en inbouwversie verkrijgbaar. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details