Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Nieuw hefschuifdeursysteem

livingslide_m_loft-kopieren

20 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Schüco Polymer Technologies KG stelde Schüco LivIngSlide voor, een kunststof hefschuifdeursysteem, dat voldoet aan de hoogste eisen op vlak van comfort, design, veiligheid en energiebesparing én bovendien eenvoudig en snel te verwerken en monteren is.

Schüco LivIngSlide is gebaseerd op een vleugelprofielconstructie met vier kamers. Met een vleugelbouwdiepte van 82 mm behaalt het systeem Uf-waarden tot 1,3 W/(m2K). In witte uitvoering kunnen elementgroottes van 6500 mm breed en 2800 mm hoog gerealiseerd worden, rekening houdend met een maximaal vleugelgewicht van 400 kg.

De stabiliteit van dergelijke grote constructies wordt verkregen door stalen versterkingen in de vleugel die als gesloten rechthoekige buizen uitgevoerd zijn. Met vaste en beweegbare vleugels kunnen vlotte elementen met twee, drie en vier vleugels gecombineerd worden en als schuifsysteem met één of twee sporen uitgevoerd worden. Een loopwagensteun dient voor de veilige centrering en bevestiging en garandeert een comfortabele bediening. Afhankelijk van de elementvariant is een inbraakbeveiliging tot RC2 mogelijk. Met een kaderbouwdiepte van 194 mm is het systeem geschikt voor nieuwbouw en renovatie in elke klimaatzone.

Deze oplossing is opgenomen in het Schüco LivIng-platform en bijgevolg compatibel met het gelijknamige venster- en deursysteem. Dankzij een uitgebreid assortiment folies, de exclusieve oppervlaktetechnologie Schüco AutomotiveFinish of de opklikbare aluminiumdekschalen TopAlu kunnen de profielen in een groot aantal kleuren geleverd worden.

Meer informatie kunt u vinden op: www.schueco.com

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details