Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw platform verhoogt efficiëntie bij raamproductie
Het kozijnsysteem IDEAL 8000 NL is perfect op de uitdagingen en eisen van de Nederlandse architectuur en bouwwijze afgestemd.

Nieuw platform verhoogt efficiëntie bij raamproductie

Nabeschouwing PolycloseALUPLAST

Bij aluplast lag de focus op het innovatieve neo-platform, dat dankzij het modulaire concept een hoge mate van flexibiliteit en compatibiliteit biedt. Een reeks basisprofielen kan gecombineerd worden met verschillende profielen, beslag, afdichtingen en oppervlakken om volledig op maat gemaakte ramen en deuren te produceren. Met dit platform kunnen gebruikers hun productassortiment efficiënt organiseren, de voorraad beperken en de variatie maximaliseren. Eén van de eyecatchers binnen dit programma is het smart-slide neo schuifsysteem. Naast een eenvoudige bediening en een aantrekkelijk ontwerp wordt deze oplossing gekenmerkt door korte productietijden en hardware-neutraliteit. De smart-slide neo behaalt uitstekende waarden op het vlak van thermische isolatie, statica, dichtheid en akoestische isolatie. 

De oplossingen voldoen aan de hoogste technische voorschriften en veiligheidsnormen, maar aluplast houdt ook rekening met de uitdagingen van de lokale architectuur. Zo ontwikkelde de fabrikant met energeto® neo France een raamsysteem voor de Franse markt, gekenmerkt door een slank, kubusvormig ontwerp en leverbaar in drie versies: Reno, Monoblock en Classic. Het kozijnsysteem IDEAL 8000 NL is dan weer perfect afgestemd op de uitdagingen en eisen van de Nederlandse architectuur en bouwwijze. Het blinkt uit in esthetiek en design door de smalle aanzichtbreedte, de grote inbouwdiepte en de verborgen afwatering. IDEAL 8000 NL is uiteraard uitgerust met een aanslag zodat het in stelkozijnen gemonteerd kan worden en scoort hoog op het vlak van isolatie en duurzaamheid. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details