Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw raambeslag is ontworpen voor maximale efficiëntie bij de montage

Nieuw raambeslag is ontworpen voor maximale efficiëntie bij de montage

Verkrijgbaar in een praktische basisdoos

Met nieuw raambeslag maakt heroal de productieprocessen van haar klanten nog rendabeler. Het innovatieve systeem heroal WF EM wordt gekenmerkt door een bijzonder eenvoudige, efficiënte installatie en combineert maximale functionaliteit met een groot aantal designopties alsook inbraakwerendheid tot RC 3 voor smalle profielen.

Het innovatieve raambeslag heroal WF EM is specifiek ontworpen voor maximale efficiëntie bij de montage en biedt aanzienlijke voordelen bij de productie dankzij de doordachte constructie en de verregaande voormontage. Hiervoor omvat het innovatieve stangenconcept van heroal WF EM kant-en-klare, direct koppelbare systeemlengten voor een uiterst nauwkeurige verbinding van de beslagcomponenten in uiteenlopende raamafmetingen. Het op maat zagen en stansen van de duwstangen en het vrijstansen van de vleugelhoeken is ook niet meer nodig, omdat de stangen, hoekgeleiders en vleugellagers niet in de profielen geschoven, maar er frontaal van buitenaf ingeklikt worden. Een maximale efficiëntie wordt ook gegarandeerd doordat de sluitplaten achteraf fijn worden afgesteld en de sluitstukken met behulp van een bajonet worden vastgeklemd. 

Raambeslag heroal WF EM.

Eenvoudige processen voor een optimale verwerking

Voor een snelle, efficiënte productie en een eenvoudig bestelproces, is heroal WF EM voor talloze toepassingen verkrijgbaar in een praktische basisdoos met bijna alle componenten voor een raam in één set voor basisveiligheid. Alle onderdelen zijn voorgemonteerd en voorgesorteerd om tijd te besparen en worden optimaal beschermd geleverd. Alleen het slot en de stangen moeten apart volgens het vleugelformaat worden besteld. Voor alle andere toepassingen en voor de productie van grotere hoeveelheden kunnen alle componenten per type worden aangekocht.

Het gereedschapsconcept optimaliseert de verwerking nog verder. Voor het monteren en afstellen van de onderdelen zijn slechts twee schroevendraaiers en een universele montagehendel benodigd. Stansgereedschap voor de vleugelhoeken is niet vereist. De nieuwe heroal-vleugelrandbescherming, die schade aan het kozijn voorkomt bij het bevestigen van de vleugels, bevordert de kwaliteit van
het eindresultaat.  

Smalle profielen tot RC 3

Voor maximale veiligheid is heroal WF EM ­tevens verkrijgbaar in inbraakwerende uitvoeringen. Het innovatieve beslag combineert de hoogste veiligheidseisen met unieke ontwerpvoordelen, want het is gecertificeerd tot RC 3 voor smalle profielen. De eenvoudige montage met slechts enkele extra onderdelen maakt de productieprocessen snel en efficiënt. Voor vensterbreedtes en -hoogtes tot 2.000 mm zijn de productietijden korter, omdat de verwerking zonder tijdrovende verlijming van glas en vleugelkozijn wordt uitgevoerd. 

Maximale vormgevingsvrijheid 

Het innovatieve beslagsysteem is geschikt voor alle gangbare openingstypen en is naar keuze verkrijgbaar als klassieke opbouwscharnierzijde of als verborgen scharnierzijde voor een strak esthetisch raamdesign. Dankzij het uitgebreide assortiment accessoires met draaibegrenzers, heroal WF EM-sensoren voor gecombineerde openings- en sluitingsbewaking en barrièrevrije vloerdrempels, kunnen alle gangbare toepassingen worden gerealiseerd. Alle zichtbare beslagonderdelen zijn standaard verkrijgbaar in wit, grijs en meer dan 500 RAL-kleuren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details