Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw schuifsysteem haalt SKG2
Openen en ventileren met Move: met gemak: zonder dat de vensterbank leeg gehaald hoeft te worden.

Nieuw schuifsysteem haalt SKG2

Ware synergie voor nieuwe marktkansen en interessant voor de totale keten.

Uit de koker van dé specialisten op het gebied van schuifsystemen, MACO en Hautau, komt het slimme en flexibele schuifsysteem: de MOVE. Een ware synergie voor nieuwe marktkansen en interessant voor de totale keten. Van architecten tot verwerkers tot eindgebruikers want het staat o.a. voor ontwerpvrijheid, slimme montage, prettige bediening en veilig wonen. Sinds vrijdag 26 augustus is dit schuifsysteem in schema A en C gecertificeerd met inbraakweerheid klasse SKG2. Dus Ready to Move!   

De oplossing in schuifbeslag

Het slimme schuifbeslag van MACO en ­HAUTAU betekent een goede beweging! Zijn eenvoudige en snelle montage maakt het tot een unieke oplossing. Het scoort punten door een enorm tolerantiebereik. Ook overtuigend zijn de vrije keuze van de greep-positie en de mogelijkheid om speciale formaten te bouwen. Bovendien maakt Move serieproductie mogelijk. Het is simpelweg: boren, aanleggen en inschroeven. 

Slim en soepel 

Is de wens het raam te openen voor ventilatie ook al staat de vensterbank vol of wil men een handig bovenraam in de badkamer, ook dan is de Move een slimme keuze. Dit nieuwe schuifelement biedt de oplossing door de ruimtebesparende parallelstand. De kierstand biedt bescherming tegen het onbedoeld openschuiven en vergemakkelijkt de ventilatie. Doordat de greep aan alle vier de zijden van de vleugel kan worden geplaatst is er een grote flexibiliteit in ontwerp. En speciale formaten zijn ook geen enkel probleem. De Move geeft ruimte in de ruimste zin des woords.  

Luxe voor privé en openbare gebouwen

We hebben het hier over een kwaliteit die zonder enige moeite soepele en feilloze bediening waarborgt, zelfs bij verschillende gebruikers, zoals openbare gebouwen zoals hotels. De scheiding van schuif- en vergrendelingstechniek is hiervoor verantwoordelijk. Dit is uniek in de markt en maakt het product onderscheidend. 

Serieproductie zonder afbreuk te doen aan kwaliteit

Het geoptimaliseerde schuifsysteem heeft een goede afdichting en waterdichtheid door de aantrek en omtrekafdichting in een speciaal ontwikkeld kunststofprofiel. Dus, absolute dichtheid, zelfs in serieproductie. Met Move wordt luxe de standaard en kiest men voor een duurzame oplossing met een lange levensduur.

Praktische installatie

De montage is eenvoudig en efficiënt met standaardgereedschap. Prettig voor de verwerking is de hoge tolerantie van maximaal vijf millimeter. In combinatie met het MACO Multi-Matic beslag kan de centrale vergrendeling vrij ontworpen worden met bestaande voorraadonderdelen. U begrijpt het al: dit optimaliseert het voorraadbeheer. Klembare sluitdelen aan de greepzijde zijn in hoogte verstelbaar. Dit kan ook in ingebouwde toestand achteraf worden ingesteld. Deze voorinstel-/afstelmogelijkheden functioneren tevens perfect na het laden en het transport en besparen tijd bij de installatie van de elementen in het gebouw.

HAUTAU MOVE: Simpelweg overtuigend

Fact & Figures Move

  • Schema A;
  • Schema C;
  • Tot 200 kg vleugelgewicht met 2 loop­wagens, 250 kg met dubbele loopwagen;
  • Max. vleugelbreedte: 2.000 mm;
  • Max. vleugelhoogte: 2.500 mm Bedieningskracht: Klasse 1;
  • Duurtest: Klasse H3 / 20.000 Cycli;
  • SKG2 Schema A en C (voor alle kunststof profielen).    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details