Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw van Häfele: massief houten lades op maat

Nieuw van Häfele: massief houten lades op maat

Häfele heeft een nieuwe dienst toegevoegd aan hun assortiment: houten lades op maat. Vanaf nu kunnen complete houten lades op maat besteld worden. Dit betekent gemak en tijdswinst voor de meubelmaker.

Tijd en moeite besparen

Meubels worden voortdurend gebruikt, bewogen, geopend, gesloten, gevuld, geleegd. Daarbij spelen laden een centrale rol. Het fabriceren van lades vereist de nodige kunde en kost tijd. Hoe fijn is het dan als je deze werkzaamheden vol vertrouwen kan uitbesteden met behoud van kwaliteit?

Online configureren en bestellen

Häfele maakt het de interieurbouwer makkelijk. Met de online configurator op de website, kan de gewenste uitvoering tot in detail worden ingegeven. Naast de keuze uit materiaal, afwerking en formaat kan ook direct de bijpassende geleider gekozen worden en de lade worden aangevuld met extra opties zoals indelingen, bestekinzetten, uitsparingen of inlegelementen.

Met een simpele klik wordt de configuratie in het winkelmandje geplaatst en wordt de order met een levertijd van circa 8 á 9 werkdagen gemaakt, verpakt, verzonden en afgeleverd op het gewenste adres.

Hoogwaardig materiaal, perfecte verwerking en comfortabele functionaliteit

Het zaaghout is afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bosbouw en wordt met zorg geselecteerd voor de productie van laden. Het zagen, opslaan en drogen wordt volgens de hoogste standaarden en modernste technieken uitgevoerd. De houtvoorraad van 1.500 m3 garandeert een permanent grote beschikbaarheid en stabiele kwaliteit.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en opties? Bekijk de online brochure of neem een kijkje in de configurator op de website www.hafele.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details