Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwe directeur voor Europrovyl

Nieuwe directeur voor Europrovyl

De VHZ Groep, bestaande uit Europrovyl (Leeuwarden), Kumij (Groningen) en Transcarbo (Hoensbroek), is marktleider op het gebied van de vervaardiging en installatie van kunststof kozijnen en deuren in Nederland. Vanwege deze nieuwe positie van Ben, draagt hij de leiding van Europrovyl over aan Joost.

Joost heeft ruime ervaring in de bouwsector. Met directie-ervaring bij Kolf & Molijn, Van Wijnen en BAM Utiliteitsbouw kent Joost zowel de toeleverende industrie als de aannemerij.

Ben: “De komende jaren willen wij de groei van de VHZ Groei voortzetten. Wij gaan ons de komende jaren nog meer richten op de energietransitie en het oplossen van het groeiende woningtekort.  Joost is de aangewezen personen om deze uitdaging voor Europrovyl op te pakken.

Europrovyl is sinds 1970 een van de grootste fabrikanten van kunststof kozijnen in Nederland. Vanuit de hypermoderne productielocatie in Leeuwaarden worden kozijnen geleverd voor zowel renovatie als de nieuwbouw. Joost: “Ik ga graag de uitdaging aan om samen met onze partners innovatieve en circulaire oplossingen aan bouwend Nederland te leveren.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details