Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Nieuwe directeur voor Europrovyl

foto-Joost-Coolegem

31 augustus 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De VHZ Groep, bestaande uit Europrovyl (Leeuwarden), Kumij (Groningen) en Transcarbo (Hoensbroek), is marktleider op het gebied van de vervaardiging en installatie van kunststof kozijnen en deuren in Nederland. Vanwege deze nieuwe positie van Ben, draagt hij de leiding van Europrovyl over aan Joost.

Joost heeft ruime ervaring in de bouwsector. Met directie-ervaring bij Kolf & Molijn, Van Wijnen en BAM Utiliteitsbouw kent Joost zowel de toeleverende industrie als de aannemerij.

Ben: “De komende jaren willen wij de groei van de VHZ Groei voortzetten. Wij gaan ons de komende jaren nog meer richten op de energietransitie en het oplossen van het groeiende woningtekort.  Joost is de aangewezen personen om deze uitdaging voor Europrovyl op te pakken.

Europrovyl is sinds 1970 een van de grootste fabrikanten van kunststof kozijnen in Nederland. Vanuit de hypermoderne productielocatie in Leeuwaarden worden kozijnen geleverd voor zowel renovatie als de nieuwbouw. Joost: “Ik ga graag de uitdaging aan om samen met onze partners innovatieve en circulaire oplossingen aan bouwend Nederland te leveren.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details