Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Producten

Nieuwe HECO-TOPIX-plus combineert eigenschappen van vier productfamilies

HECO-TOPIX-plus_Fassadenverschraubung_14,8×4,8_ISOv2_300(ENT_ID

Tekst | Tekst en beeld: HECO-Schrauben

15 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Tot dusverre hebben verschillende schroeffamilies van HECO prima in de behoefte van timmerlieden en meubelmakers voorzien. De nieuwe HECO-TOPIX-plus vervangt nu echter 4 productfamilies en combineert de belangrijkste eigenschappen en nieuwe innovatieve functies in één nieuw product, dat geschikt is voor alle toepassingen de houtbouw en houtbewerking.

MagicClose: samentrekeffect

HECO is bekend van de voldraadschroeven met variabele schroefdraad waarmee houten componenten zonder voor te spannen naar elkaar toegetrokken worden. Dit MagicClose-effect is geoptimaliseerd voor de nieuwe HECO-TOPIX-plus. 

GripFit: mechanische verbinding

De nieuw ontwikkelde GripFit-technologie zorgt voor een optimale passing van het HECO-Drive-Bit en de HECO-Drive schroefkop. Het HD-bit is conisch, zodat de schroef door wrijving mechanisch op het bit wordt vastgehouden. Ook roestvrijstalen schroeven blijven stevig aan het HD-bit vastzitten, terwijl ze niet magnetisch zijn. Hierdoor kunnen schroefklussen met één hand worden uitgevoerd. Met het nieuwe uniforme aandrijfconcept kunnen meerdere schroefdiameters worden verwerkt zonder dat het bit verwisseld hoeft te worden. 

PerfectPitch: geoptimaliseerde schroefdraad

PerfectPitch is een aanpassing van de schroefdraadspoed per schroeflengte: bij korte schroeven voorkomt een geringe stijging het doldraaien en verankert de kleine spoed meer schroefdraad in het hout. Lange schroeven hebben daarentegen een hoge spoed zodat ze snel in het hout kunnen worden gedraaid.

Bekijk hier de officiële website van de nieuwe HECO-TOPIX-plus

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details