Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwe ‘point of sale’ materialen en nieuwe producten
“Met een nieuwe huisstijl, nieuw fotomateriaal en deze nieuwe folderlijn tillen we REHAU als merk nog meer de grens over.”

Nieuwe ‘point of sale’ materialen en nieuwe producten

Voor ons ligt een gloednieuwe folderlijn, met een duidelijk andere signatuur dan de voorgangers. Voor Tom van Boxtel, Commercieel Manager Benelux Window Solutions bij REHAU, is daarmee een wens in vervulling gegaan. “Met een nieuwe huisstijl, nieuw fotomateriaal en deze nieuwe folderlijn tillen we REHAU als merk nog meer de grens over. Je ziet dat een verschuiving heeft plaatsgevonden van traditioneel Duits naar een internationaler karakter. Dat past goed bij de Nederlandse markt. Met onze Nederlandse vestiging hadden we al een sterke focus op de Nederlandse markt. Het nieuwe pand en de nieuwe marketingtools maken dat we 100% toekomstbestendig zijn.” Daar bleef het niet bij, ook de website is aangepast naar de nieuwe uitstraling. Goed voor de consument, maar ook voor de klanten van het grote profielhuis. “Je marketing goed op orde hebben als merk, werpt vruchten af. Het is uiteindelijk toch de eindgebruiker die ja moet zeggen tegen een aanbieding voor ramen en deuren”, aldus Van Boxtel.

Nieuwe lijn met LINEA-handgrepen

Ook op productniveau valt er nieuws te melden. De nieuwe LINEA handgrepen zijn elegant en bieden de nodige veiligheid. De raam- en deurgrepen hebben een slanke uitstraling en passen perfect bij modern vormgegeven ramen en deuren. “Ook voor de vervangingsmarkt is deze nieuwe serie ideaal”, schetst Van Boxtel. “De stiftlengte is namelijk aan ieder raamprofiel aan te passen. Omwisselen is dus kinderspel. Met een gepatenteerd Secustik® vergrendelmechanisme wordt voorkomen dat ongenode gasten de greep van buiten kunnen manipuleren.” De LINEA-grepen worden geleverd in de kleuren Alu Staal mat, wit, bruin, zilver, goud en brons.

De LINEA-grepen worden geleverd in de kleuren Alu Staal mat, wit, bruin, zilver, goud en brons.

Zijdezacht lopende schuifpui

“We hebben het eind vorig jaar al voorzichtig aangekondigd, maar nu is hij er eindelijk. De SYNEGO SLIDE schuifpui. Perfect passend binnen de SYNEGO NL familie”, vervolgt Van Boxtel. “Met slechts een geringe kracht is deze schuifpui vederlicht te bedienen. Puur schuifcomfort. Optisch gezien heeft deze schuifpui ook veel te bieden, de afwerking is namelijk subliem. Helemaal mooi is dat de SYNEGO SLIDE is uit te voeren in het KALEIDO COLOR programma van REHAU. Een enorme keuze in kleuren en oppervlaktestructuren, bij elkaar opgeteld wel 400 opties. Daarmee wordt het mogelijk om het design volledig naar eigen hand te zetten.” De schuifpui komt in het voorjaar van 2021 op de Nederlandse markt. Uiteraard is er een sneak preview beschikbaar.

KALEIDO FOIL met structuur.

Kies maar een mooie kleur

Een andere noviteit in het REHAU-programma is de KALEIDO FOIL oppervlakte afwerking. De standaard collectie bevat bijzondere
accenten met hout-, metallic- en effen motieven. “Uiteraard in de REHAU-kwaliteit. Door en door getest en goedgekeurd voor langdurig woonplezier”, schetst Van Boxtel. “Pluspunten van KALEIDO FOIL zijn onder andere een onderhoudsvriendelijk oppervlak, innovatief design en moderne modekleuren. Bovendien is de folie weersbestendig en lichtecht. Het niet-standaard KALEIDO FOIL gaat nog een stap verder qua keuzemogelijkheden, met allerhande natuurlijke texturen in hout, metaal en steen.”

Met slechts een geringe kracht is deze schuifpui vederlicht te bedienen.

Frans balkon in degelijke Duitse kwaliteit

Tot besluit wijst Van Boxtel op de brochure voor het Franse balkon ‘SKYFORCE’. “Een Frans balkon dat geen concessies doet aan stijl. Alle zichtbare delen kunnen worden aangepast aan de afwerking van de ramen en deuren, zodat SKYFORCE perfect en discreet past in de strakke lijnen van moderne woningen. Dit balkon is compatibel met REHAU’s SYNEGO, SYNEGO NL en GENEO raamsystemen.”

De onderdelen van het SKYFORCE-systeem zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium, antracietgrijs (RAL 7016) en wit (RAL 9016). Het balkon kan ook worden gepoedercoat in elke RAL-kleur die bij de ramen past. Samen met het verdekte bevestigingssysteem zorgt dit voor een stijlvolle uitstraling. SKYFORCE hoeft niet te worden gemonteerd op metselwerk of pleisterwerk, dus er zijn geen storende montagedetails aan de gevel zichtbaar.

Van Boxtel: “REHAU heeft een gecombineerde raam-, deur- en SKYFORCE balkonoplossing ontwikkeld met speciale verstevigingen die structureel zijn ontworpen om volledig gecertificeerd te zijn en te voldoen aan de bouwvoorschriften, waardoor bescherming wordt geboden tegen vallen, botsen en stoten.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details