Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwste versie van digitale allrounder op komst
Een aangename werkomgeving zet de softwarespecialisten van Orgadata aan tot de realisatie van creatieve oplossingen, zoals Logikal. (Beeld: Jakob Prößdorf)

Nieuwste versie van digitale allrounder op komst

Daarom blijven ze continu hun LogiKal-software optimaliseren, voornamelijk om in te spelen op vragen uit de markt. Vandaag is de nieuwste versie van deze bekende software op komst: LogiKal 12. Dankzij een reeks nieuwe features zullen raamfabrikanten, deurproducenten en gevelbouwers hun producten nu nog gemakkelijker, sneller en betrouwbaarder kunnen calculeren, engineeren en produceren. Een sterk staaltje van de ontwikkelaars van Orgadata. 

Op de homepage van Orgadata wordt natuurlijk over de allrounder voor raamfabrikanten gesproken en dan vooral over de veelzijdigheid van de software: een oplossing voor alle toepassingen. 

Welk materiaal ook gebruikt wordt, wat ook de profielen, het beslag en de accessoires zijn, welke machines er op de werkvloer staan, Logikal biedt steeds ondersteuning. Raamfabrikanten, deurproducenten en gevelbouwers plannen en produceren hun producten met de software. 

Logikal maakt deel uit van de werkdag van de verwerkers en geeft hen een vorm van zekerheid in alle fases van hun werk. Het programma helpt de gebruiker op elk moment: van ontwerp over calculatie, offerte, engineering en werkvoorbereiding tot de intelligente aansturing van de machine. De stabiliteit berekenen, aansluitingen maken of verbindingen bepalen, met Logikal kan het allemaal. Bovendien biedt de software de gebruikers een geïntegreerde CAD-oplossing en verschillende standaard interfaces naar bijvoorbeeld AutoCAD, PPS- en ERP-systemen.

Met de nieuwe versie Logikal 12 zijn de mogelijkheden op het vlak van 3D-visualisatie uitgebreid. (Beeld: Anastasia Schaadt)

Drang naar innovatie

De continue updates aan deze software tonen de drang van Orgadata naar innovatie. Elke feature sluit naadloos bij de bestaande functies aan, want de gebruiksvriendelijkheid is één van de grootste troeven van Logikal. Alles is
intuïtief bedienbaar en dat moet ook zo blijven. Nu wordt de sprong gemaakt naar een nieuwe versie: Logikal 12. Highlights zijn het nieuwe uitzicht en de geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid van het programma, met name de ‘Look & Feel’. In Logikal 12 is alles nog overzichtelijker geworden. Daarvoor zorgen onder andere de nieuwe icoontjes in het programma, die het voor de gebruiker heel eenvoudig maken. De nieuwste versie van Logikal ziet er uit als een MS-Office programma. Daarnaast is de nieuwe 3D-voorstelling een extra troef van de makers. Daarmee zullen de gebruikers blij zijn, of ze nu met de CAD uit Logikal werken of met een eigen systeem, dat via een interface met de software van Orgadata verbonden is.

Nog meer nieuwe functies

Deze versie omvat ook nieuwe functies in de kantoren en op de werkvloer van de raamfabrikant, de deurproducent en de gevelbouwer. Een voorbeeld is de multi-window-functie, waarmee de gebruiker meerdere posities en ook verschillende projecten tegelijk kan openen. Het projectcenter, het hart van het programma, werd veel verbeterd. Daar gebeurt het immers en worden alle programma’s gestart en de individuele posities gecreëerd: voor een raam voor een woning, een deur voor een winkel of een gevel van een groot project. Vanuit dat center wordt de gebruiker stap voor stap door de uitwerking van een project geleid. 

De moderatoren Dora Schneider en Sebastian Bode geven uitvoerig informatie over de noviteiten binnen Logikal 12. (Beeld: Orgadata)

Informatie op video

Orgadata heeft een zeer informatief concept voor deze nieuwe versie van Logikal uitgedacht. Alle gebruikers van de software worden in het verhaal meegenomen. Gedetailleerde video’s zorgen ervoor dat men de stap naar Logikal 12 makkelijk kan zetten. Zo ziet men direct de voordelen en verbeteringen van de software. De gebruikers kunnen rekenen op een Logikal-versie, waarmee ze de uitdagingen van vandaag én morgen de baas kunnen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details