Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Onder een glasdak wordt elk terras een wellness-oase
Vitello Casa® is een kubusvormige overkapping op basis van een stevig aluminium frame en een dak, bestaande uit glaselementen met een dikte tussen 8 en 16 mm.

Onder een glasdak wordt elk terras een wellness-oase

Lichtinval in de woning wordt niet beperkt

Onder een glasdak van Vitello System GmbH kan men buiten genieten van gezellige, zonnige momenten zonder rekening te moeten houden met de grillen van de natuur. In tegenstelling tot lamellendaken of terrasoverkappingen met doek laten deze glasdaken het licht onverminderd in de woning binnenvallen. De fabrikant uit Delmenhorst biedt voor elk wat wils: van de Vitello Casa® met kubistisch design, eventueel uitgerust met een Vacanza-Flex schuifdakraam voor ventilatie, tot de Vitello-Flex-Plus met een elektrisch bedienbaar schuifdak uit glaselementen.

Vitello System GmbH is Europees marktleider in de ontwikkeling en productie van terrasoverkappingen met schuifdaken in glas. Alle systemen worden geproduceerd in de eigen fabriek in Delmenhorst, waardoor steeds de hoogste kwaliteit gegarandeerd kan worden. Geen bandwerk, want elke overkapping wordt individueel voor een klant gemaakt en aangepast aan zijn of haar wensen.

Met deze Vitello-Flex-Plus krijgt men een cabrio-gevoel op het terras, terwijl de lichtinval in de woning onverminderd blijft.

Vitello Casa®

Met Vitello Casa® ontwikkelde de fabrikant een kubusvormige overkapping op basis van een stevig aluminium frame met een elegant en strak design en een dak, bestaande uit glaselementen met een dikte tussen 8 en 16 mm.

“Dit modulaire systeem is geschikt voor oppervlaktes van 3000 x 3000 mm tot 7000 x 4500 mm en kan tegen de gevel van een woning of vrijstaand geïnstalleerd worden. Onzichtbaar geïntegreerde goten en regenpijpen zorgen voor een efficiënte waterafvoer en LED-spots of –strips zorgen voor een sfeervolle verlichting als het donker wordt”, licht CEO Jochim Kalbfleisch toe. 

“Deze overkapping is verkrijgbaar met profielen in verschillende RAL- en andere kleuren en kan dankzij de glazen schuifwanden type GG-100 Slide volledig afgesloten worden. Om frisse lucht toe te voeren en warme lucht af te voeren kunnen we Vacanza-Flex schuifdakramen integreren, die dan eenvoudig met een telescopische stang open en dicht geschoven kunnen worden. De profielen van deze Vitello Casa® zijn trouwens vervaardigd uit koolstofarm Hydro REDUXA aluminium.”

Vitello-Flex-Plus

Vitello-Flex-Plus is een echt paradepaardje en een doorontwikkeling van de Vitello-Flex, waar het allemaal mee begon. Deze gemotoriseerde versie van het succesvolle glasdak kan men eenvoudig bedienen met een schakelaar of een afstandsbediening, maar ook via een smartphone. 

“Men kan het glasdak helemaal openen of afzonderlijke glaselementen in beweging zetten. Een geluidsarme motor bedient telkens twee glasdelen, waardoor er snel gereageerd kan worden bij een veranderende weerssituatie. Dankzij optionele regensensoren kan dat zelfs automatisch gebeuren, waardoor men zich nooit moet afvragen of het glasdak tijdens een plotse regenbui nu dicht was of niet”, legt Kalbfleisch uit. “Deze overkapping is leverbaar in verschillende vormen om perfect aan te sluiten aan bestaande gebouwen: een lessenaarsdak, eventueel met afgeschuinde hoeken, omlopend met hoeken of verschuivend om in- of uitsprongen in de gevel te volgen, maar ook een zadeldak is mogelijk. Deze overkapping heeft een hellingshoek tussen 3 en 7° en is leverbaar met breedtes tot 7000 mm en een uitval tussen 1000 en 7000 mm. Kortom: met de Vitello-Flex-Plus krijgt men een cabrio-gevoel op het terras, terwijl de lichtinval in de woning onverminderd blijft.”

Meer informatie vindt u op: www.vitello-system.de.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details