Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
One-stop-shop voor bouwbeslag in RVS en aluminium

One-stop-shop voor bouwbeslag in RVS en aluminium

Nabeschouwing PolyclosePROTEC

Protec International maakte een opmerkelijk debuut op Polyclose. Als nieuwkomer wist de firma indruk te maken met zijn uitgebreid assortiment beslag, accessoires en maatwerkoplossingen van het eigen merk PRO-LINE. Het enthousiaste team stond paraat om bezoekers te informeren over de producten en hen te adviseren bij het kiezen van het meest geschikte beslag voor hun specifieke toepassingen

Het eigen merk PRO-LINE omvat een breed scala aan hoogwaardig bouwbeslag: van deurgrepen en deur- en raamkrukken tot paumellen, project- en insteeksloten en voordeur- en veiligheidsbeslag.

Met een focus op kwaliteit, een ruim aanbod en een snelle levering onderscheidt Protec International zich in de bouwsector. Dankzij het moderne machinepark en het team van vakbekwame medewerkers kunnen maatwerk deurgrepen in eigen huis geproduceerd worden. Tijdens Polyclose werden diverse producten van het merk PRO-LINE extra belicht, waaronder grepen in inox (316 en poedercoating) en aluminium (gelakt en geanodiseerd), glasdeurgrepen in inox, 9005 structuur en PVD-coating en DIN-geteste projectsloten in verschillende uitvoeringen. Dit assortiment werd verder aangevuld met producten van een aantal Europese leveranciers, waarmee Protec International al langer nauw samenwerkt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details