Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Onlevel heeft een nieuwe catalogus en website
Het in hoogte verstelbare balustrade profiel Trans Level 3011. (Beeld: Doron Letzter)

Onlevel heeft een nieuwe catalogus en website

Dankzij de digitale wereld heeft Nederland massaal vanuit huis kunnen werken dit jaar. Broodnodig, in verband met de coronacrisis. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze situatie zich voor een groot deel voortzet, als er een einde komt aan de corona pandemie. Veel bedrijven hebben ontdekt dat thuiswerken meer voordelen dan nadelen oplevert.

Onlevel heeft inmiddels een flink aantal klanten een plezier gedaan door een nieuwe website te lanceren, die niet alleen gemakkelijk vanaf kantoor te gebruiken is, maar vanaf iedere plek waar gewerkt wordt. Of dat nu thuis is, in de auto of op de bouw. Erwin Stegenga van Onlevel: “De webshop geeft toegang tot het volledige assortiment aan onderdelen voor balustradesystemen, valbeveiligingen, glasklemmen en alle andere zaken. Denk je eens in hoe gemakkelijk het is om moeiteloos een bestelling door te kunnen geven, wanneer je na kantoortijd op de zaak of thuis bent en alles graag voor de volgende dag geregeld ziet.”

Meer dan 100 pagina’s aan nieuwe producten

Naast de webshop, die maar liefst in zeven talen beschikbaar is, heeft Onlevel nog een nieuwe troef in handen om het de klant gemakkelijker te maken. Stegenga: “De nieuwe 2020 catalogus van Onlevel staat boordevol producten en innovaties, waaronder vloerprofielsystemen, oplossingen voor beglazing van vloer tot plafond en klemsystemen voor ontelbare toepassingen. Ons brede assortiment aan glas balustradesystemen, valbeveiligingen en glasklemmen biedt onbegrensde mogelijkheden, met een uitzonderlijke esthetische waarde. Uiteraard is alles uitgevoerd in de allerbeste kwaliteit, precies zoals je dat van Onlevel mag verwachten. Met meer dan 100 pagina’s aan nieuwe producten, zes nieuwe glasprofielen (voor montage op Attika bijvoorbeeld, of voor hoger gelegen vloeren) en een uitvoerige FAQ-lijst, wordt deze catalogus ook nog eens verrijkt met video’s, technische documentatie en product tekeningen.”

Nieuwe highlights

Onder de noviteiten die Onlevel op dit moment presenteert bevindt zich het Glasbalustrade profiel 3121. Voor hogere vloeropbouwdelen, met een profielhoogte van 300 mm, is het F-profiel TL-3121 dankzij zijn diagonale verbinding voor de lastondersteuning heel geschikt voor trapmontage aan de zijkant. Optimaal kan de TL-3121 eveneens vrij dikke dekvloer- of isolatielagen en traptreden compleet afdekken. De TL-3121 is bestand tegen een lineaire belasting van 1.0 kN en is geschikt voor glasdiktes tussen 12 mm en 21,52 mm.

Banana Slide van Onlevel biedt voor bijna alle inbouwsituaties de passende oplossing. Nooit heb je een schuifdeur zo gemakkelijk gemonteerd en bewogen. Banana Slide is er voor plafondmontage of wandmontage, voor 50 kg of 80 kg zware deurvleugels (150 kg op aanvraag beschikbaar).

SMOOTH AR balustrades zijn een reeks innovatieve balustradesystemen, die volledig modulair ontworpen zijn. De voor gemonteerde aluminium balusters hebben een prachtige blank geanodiseerde afwerking en zijn verkrijgbaar in vierkante profielen, gereed om te installeren. Het systeem is ontworpen om aan de eisen van de meeste toepassingen te voldoen. De systemen kunnen worden geïnstalleerd met of zonder een handrail, afhankelijk van de toepassing. De vulling tussen de balustrades is met glazen panelen. Elk systeem kan volledig worden gemonteerd met basisgereedschap.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details