Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Onlevel Webshop: Onlevel, overal en altijd, wanneer u ons nodig hebt!

Onlevel Webshop: Onlevel, overal en altijd, wanneer u ons nodig hebt!

Als er iets is dat we geleerd hebben in deze periode, dan is het wel dat we dankzij de digitale wereld kunnen doorwerken, vanaf iedere plek. Er zijn meer mensen die thuis werken dan ooit. Nieuwe manieren van communiceren worden massaal omarmd, zoals videobellen en WhatsApp zakelijk inzetten. Mailverkeer was nog nooit zo belangrijk. Iedereen staat zakelijk met elkaar in verbinding via het internet.

To the Webshop

Wij zijn dan ook verheugd u te mogen meedelen dat Onlevel een steentje bijdraagt aan uw zakelijke efficiëntie, ongeacht waar u of uw medewerkers zich ook bevinden. Ongeacht het tijdstip van de dag, welke dag dan ook. Met gepaste trots kunnen we u melden dat de lancering van de Onlevel-webshop een feit is!

Een bestelsysteem dat het verschil maakt Onlevel heeft kosten noch moeite gespaard om u via de webshop toegang te geven tot het volledige assortiment aan onderdelen voor balustradesystemen, valbeveiligingen, glasklemmen en alle andere zaken die zo kenmerkend zijn voor ons bedrijf. Met een eigen account kunt u wanneer het u het beste uitkomt gewoon de zaken die u nodig heeft bestellen. Heel erg handig wanneer u vanuit huis werkt, of wanneer u op een project constateert dat u iets te kort komt. Denkt u zich eens in hoe gemakkelijk het is wanneer u moeiteloos uw bestelling kunt doorgeven aan ons, wanneer u na kantoortijd op de zaak of thuis bent en alles graag voor de volgende dag geregeld ziet! Met de nieuwe Onlevel-webshop kan het allemaal.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.onlevel.com en maak kennis met ons zeer veelzijdige bestelsysteem, dat in niet minder dan 7 talen ter beschikking staat. We wensen u alvast veel plezier met het bladeren door de talloze webpagina’s aan producten! Verder hopen we dat u, uw familie en uw medewerkers gezond door de Coronacrisis komen, blijf veilig en gezond. Wij verheugen ons er alvast op om u weer onder normale omstandigheden te mogen bezoeken, wanneer dat weer kan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details