Online calculatiemodule kufa
01:34
20-07-2017

Online calculatiemodule voor bestellen kozijnen steeds vaker gebruikt

“Wij gaan uit van de visie ‘Real Progress’”, zegt Mark. “Dit betekent dat je elke keer weer met iets nieuws moet komen. Het doel is simpel: we willen onze partners vooruithelpen. Zij staan ook voor allerlei uitdagingen in de markt. Daar ondersteunen we in. We zien onszelf dus feitelijk meer dan alleen maar een leverancier van raamsystemen. Veel van onze partners hebben namelijk geen eigen bestel- of offertesysteem. Dat maakt niet uit. Ieder bedrijf maakt zijn eigen keuzes maar wij faciliteren dat deel van het traject voor onze partners dan graag. Eigenlijk hebben we het hier over een versterking van de keten.”

Kijkend naar Kufa Online Calculatie kan geconcludeerd worden dat het absoluut een ‘eerlijk systeem’ is. “Alle aspecten – werkelijk alle aspecten van het bestelproces – zijn in de online stappenmodule verwerkt”, zegt het tweetal. “Als de klant bijvoorbeeld een kozijnbreedte aanpast, waardoor het betekent dat er feitelijk één schroefje afvalt, dan wordt ook meteen de prijs anders. Bovendien sturen wij met het pakket van Kufa Online Calculatie ook het productieproces van alle machines aan. De bestellingen worden dus letterlijk écht op maat gemaakt maar bovenal ontvangt iedereen ook de daadwerkelijke prijs. Geen onnodige verspillingen, vanwege die schroefjes of iets dergelijke die je toch niet gebruikt. What You Order Is What You Pay.”

Online calculatiemodule kozijnindelingen

Meer bestellen
Didier legt uit dat Kufa Online Calculatie veel verder gaat dan alleen het bestellen van kozijnen. “Zo kun je ook opplakroeden, schoonmaaksetjes of kleurstiften bestellen. Op termijn tevens gevelbekleding. Maar ook kan er gedurende het stappenplan in het online calculatie systeem een keuze worden gemaakt voor bijvoorbeeld Realwood, de houtnerffolie die andere folies doet verbleken. Dubbel HVL is uiteraard sowieso mogelijk.”

Volgens het tweetal is Kufa Online Calculeren (KOC) dé oplossing voor iedereen die zakelijk regelmatig kunststof kozijnen nodig heeft. “Het is overal beschikbaar. Eén inlogcode en men zit in het systeem. Er zijn voor onze partners bovendien geen kosten voor de aanschaf van een calculatiepakket en een offerte pakket. Onze partners zijn door het systeem bovendien in staat om een kant- en klare offerte voor hún opdrachtgevers uit te printen, zelfs voorzien van een eigen logo. Natuurlijk kunnen klanten de projecten helemaal zelf online beheren.”

Online calculatiemodule offerte

Didier en Mark benadrukken overigens dat aanvragen en bestellen per email vanzelfsprekend ook mogelijk blijft. “Soms wil je gewoon ook even overleggen. Of bevestigd zien dat je met je gedachten op de juiste weg bent. Maar voor iedereen die ook buiten de standaard kantoortijden aan het werk is, is KOC dus dé oplossing. Men heeft slechts de maten van een gewenst kozijn nodig, en dan is het nog slechts enkele stappen op weg naar offerte en bestelling.”

De twee tot slot: “Er wordt steeds vaker gebruik van gemaakt. We zien een absolute toename. En, we denken dat dit zich zal voortzetten in de komende jaren.”

Tekst: Jerry Helmers  |  Beeld: Kufa

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Profiel partners

Aluprof SAALUPROF-SLIMLINE-scena01_View01_P