Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Onovertroffen zwart’ en ‘waanzinnig wit’ zijn de beste keus voor interieur én exterieur

‘Onovertroffen zwart’ en ‘waanzinnig wit’ zijn de beste keus voor interieur én exterieur

De vraag naar zwart en wit hang- en sluitwerk neemt nog steeds toe binnen de wereld van bouwbeslag. Reden voor Ten Hulscher om het leveringsprogramma uit te breiden. Met toevoeging van de deurgrepen GPF ZwartWit spreekt men bij het bedrijf over het ruimste assortiment op de markt.

Ten Hulscher is sinds 1996 leverancier van kwalitatief deurbeslag. Haar collectie GPF ZwartWit is door de hoogwaardige poedercoating met UV-wering bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien is het aanbod deurgrepen in deze kleuren de grootste op de markt. Siebe ten Hulscher vertelt vol passie over de ontwikkelingen bij Ten Hulscher.

Verlevendig het interieur met sprekende kleuren
GPF ZwartWit maakt onderdeel uit van het ruime assortiment hang- en sluitwerk van GPF bouwbeslag. Siebe: “We zijn trots op onze productlijn die we sinds 2011 uitbrengen en die blijft stijgen in populariteit. Waar je tegenwoordig volop deurbeslag in met name zwart ziet, waren we in 2011 trendsetter en één van de eerste bedrijven met deze unieke finish. En de groei zet door: ook in 2018 hebben we tientallen producten aan het assortiment toe kunnen voegen. De totale collectie is te vinden in onze nieuwe GPF ZwartWit brochure.”

Deurgrepen met oog voor detail, stijl en comfort
“De deurgrepen uit de collectie GPF ZwartWit zijn er in verschillende maten. Of men nu een subtiel jaren ’30 model wilt of een modern exemplaar van wel twee meter lang: wij leveren deze producten uit voorraad! We zijn er trots op dat klanten uit zo’n brede range aan artikelen kunnen kiezen en hebben service hoog in het vaandel staan. Zo is er op het gebied van maatwerk veel mogelijk. De grepen zijn bovendien overal inzetbaar. Door hun kwalitatieve poedercoating met UV-wering en structuur zijn de deurgrepen zeer geschikt voor buitengebruik. We spelen daarmee in op de trend van deurgrepen op de voordeur. De structuur zorgt voor extra grip. Met de uitgebreide collectie van GPF ZwartWit kiest men heel bewust voor één lijn in de gehele woning of het bedrijfspand. Ook onze online configurator GPF Wizard draagt daaraan bij. Zo ontdekt de klant zelf hoe leuk en uitdagend het is om de vrije keuze te hebben in het samenstellen van deurbeslag.”  

Tekst: Aline van der Weide, ARVI product bv   |  Beeld: Ten Hulscher BV

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details