Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Op bezoek bij de stand van Breuer+Schmitz

Op bezoek bij de stand van Breuer+Schmitz

‘Waar zijn de medewerkers van de ijzerwarenwinkels?’

Een brede glimlach zien we op het gezicht van Gijs-Bert Drost. Hij is Account Manager bij Breuer+Schmitz, de producent van scharnieren.. Over de beurs niets dan goeds. Gijs-Bert: “Het is echt boven verwachting druk. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd, zijn kwalitatief hoogwaardig. Tot mijn verrassing waren maandag en dinsdag zeer goede dagen. Die waren in voorgaande beursedities toch wat rustiger. Veel te doen dus.

Breuer+Schmitz“Ja, er is veel reuring in het land. Je merkt dat klanten – én potentiële klanten – veel interesse hebben in alle noviteiten. Zo hebben wij op de BouwBeurs de uitbreiding van onze HiDe 3D-scharnieren ruim onder de aandacht gebracht. We zijn hier 2 jaar geleden mee begonnen; de verkoop van deze scharnieren is groeiende in de Nederlands en Belgische markt. Ook zien we dat kleuren kleuren steeds belangrijker worden. Vooral voor de projectmarkt is dat interessant.”

Gijs-Bert stipt nog eens de HiDe 3D-scharnieren aan, de zogenoemde ‘blinde’ scharnieren. “De consument heeft in deze tijd behoefte aan een strakke afwerking. Alles wat niet echt nodig is, hoeft niet meer zichtbaar te zijn. Het verklaart de belangstelling die er is voor deze HiDe 3D-scharnieren.”

In één aspect is Gijs-Bert toch wat teleurgesteld. “Ik zie het zelf én ik hoor het van flink wat leveranciers dat er hier op de beurs zo weinig medewerkers van ijzerwarenwinkels zijn. Ik heb begrepen dat ze vaak geen toestemming krijgen om een dagje hier naartoe te komen. En, als ze er wel zijn dan moeten ze dit vaak in hun eigen tijd doen. Maar waarom? Het succes – ook in de ijzerwarenwinkel – wordt toch ook bepaald door de kennis die je medewerkers hebben? Geef hen een schouderklopje en maak er een leuk dagje uit van, hier op de BouwBeurs in Utrecht. Met alle kennis die ze hier opdoen – zowel bij ons als bij alle collega’s die hier staan met een stand – kunnen ze de consumenten weer inspireren. Jammer dat ze er dit jaar niet zijn dus.”    n

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details