Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Op bezoek bij de stand van Innodeen BV

Op bezoek bij de stand van Innodeen BV

Cradle-to-Cradle Silver Certificaat uitgereikt

“Voor ons is de BouwBeurs ongekend belangrijk omdat we daar onze klanten en prospects tegenkomen. Omdat we een technisch georiënteerd bedrijf zijn, voeren we tijdens die beursdagen vele technische discussies. Met verwerkers, maar ook met studenten.”

Innodeen BVLudo Schennink: ‘Ons bedrijf is completer geworden’.

Dat zegt Ludo Schennink, bedrijfsleider bij Innodeen BV in Lochem, fabrikant van innovatieve en duurzame dorpelsystemen, tot voor kort bekend onder de naam Kreunen Kunststoffen.

Ludo legt uit dat de BouwBeurs het moment was om aan de markt te laten zien dat het bedrijf ‘completer’ is geworden. En daar hoort Innodeen als nieuwe bedrijfsnaam bij. “De nieuwe naam weerspiegelt beter ons internationale karakter. Innoveren doen we samen met onze klanten. We noemen dat ‘Shared Solutions’. We hadden de naamswijziging in onze beurscommunicatie niet van te voren aangekondigd, dus het was een leuke verrassing voor alle bezoekers van onze stand.”

Ludo vertelt tevens dat sinds dit jaar de vierde generatie van het familiebedrijf aan het roer staat. “Gijs Kreunen is de nieuwe algemeen directeur geworden.” De ambities zijn groot. Gijs hierover: “Innovatie blijft ons belangrijkste DNA. Daar zit de sleutel tot succes.”

Duurzaamheid is uiteraard een belangrijke ambitie voor Innodeen en daarom is de organisatie ook trots dat SGS op de slotdag van de BouwBeurs het Cradle-to-Cradle Silver certificaat uitgereikt heeft aan de directie van Innodeen.  

Tekst en beeld: Jerry Helmers
Uitgelichte afbeelding: 
Gijs Kreunen: ‘Innovatie zit in onze genen’.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details