Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Op bezoek bij de stand van MACO Beschläge Nederland BV

Op bezoek bij de stand van MACO Beschläge Nederland BV

‘Toekomstige bouwplannen inplannen met de laatste innovaties’

Ook als je veel groei in de markt ervaart, dan ben je er uiteraard bij, op de BouwBeurs. Aan het woord is Floran Schurink, Marketing Manager bij MACO Beschläge Nederland BV in Zelhem.

Bd_MACO_mTRONIC_intelligenter Funksensor kopiërenEen MACO totaal oplossing: MULTI MATIC beslag, mTRONIC en dichtingen.

“We zijn in Utrecht aanwezig omdat we de markt willen laten zien en ervaren dat we een totaal concept aanbieden. De BouwBeurs is ge­oriënteerd op een breed publiek en dat is ook precies wat MACO wil: Het totale systeem marktbreed communiceren. Push maar ook pull; dat zorgt voor groei voor zowel ons als onze partners.

Maco

“Wat we willen laten zien? Wel, we hebben mooie en hoogkwalitatieve hang- en sluitwerk oplossingen die complementair aan elkaar zijn. Dat is de kern van de boodschap. Maar deze zijn uiteraard ook afzonderlijk goed te gebruiken. Het is onze strategie om te werken vanuit een totaalconcept voor raam, deur en (hef)schuifsystemen.”

Bd_MACO_MULTI SECUAIR_Gesichertes Lüften kopiëren

Floran stipt meteen de automatische meerpuntsvergrendeling aan. “De A-TS hebben we ook eerder gepresenteerd, zoals op de Fensterbau Frontale, maar deze is nu klaar voor de Nederlandse markt en vanaf april 2019 leverbaar. Er is veel vraag naar de sloten (ook duidelijk merkbaar op de BouwBeurs). De A-TS is zeer in trek omdat het een slot is dat navegrendelbaar is. De M-TS, het volledige elektronische slot, daarentegen is nog in de pilotfase maar we laten hem al graag zien omdat het voor de markt belangrijk is te weten wat er aan komt. Zo kunnen toekomstige bouwplannen al worden ingepland met de laatste innovaties. Daarmee inspireren we dus ook onze klanten: regeren is vooruitzien.”

M-TS2gemotoriseerde meerpuntsvergrendeling kopiëren

SmartHome
Floran vertelt ook dat er vanuit de markt in toenemende mate vraag is naar specifieke Smart Home oplossingen. “Met MACO mTRONIC kan de status van het raam worden gecontroleerd en als er zich een ongeplande actie aan het raam  voordoet, dan gaat het alarm af. De mTRONIC kan worden gecombineerd met verschillende SmartHome functies zoals verwarming, gordijnen en nog veel meer.” 

Tekst: Jerry Helmers   |  Beeld: MACO
Uitgelichte afbeelding: 
MACO PROTECT Excellent-line: motorisch en automatische meerpuntsvergrendelingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details