Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Op een bijzondere manier  ongestoord genieten van frisse lucht

Op een bijzondere manier ongestoord genieten van frisse lucht

De dagen zijn weer aan het lengen, de vogels beginnen ’s ochtends in alle vroegte weer te fluiten, kortom het is voorjaar! Lekker alle ramen en deuren open, zodat de frisse wind door het huis of gebouw kan waaien. Ook insecten ontwaken tijdens deze periode en vliegen massaal uit. Met de innovatieve insectenwering van Interhor Horsystemen is het ongestoord genieten van de frisse buitenlucht binnen, kunnen ramen en deuren gewoon geopend blijven, zonder bezoek van insecten. Maud van Neer zoomt deze editie in op een tweetal unieke systemen: de Electrorollo ER2 en de Rolhor XL.

Interhor Horsystemen produceert sinds 1998 alle mogelijke varianten van professionele raam- en deurhorren voor de vakhandel. “De Electrorollo ER2 is één van de van de meest innovatieve ontwikkelingen in de Nederlandse markt”, zegt Maud. “Het principe van de elektrische rolhor is vergelijkbaar met een zipscreen. De ER is voorzien van gaas én heeft een supersnelle motor aan boord. De rolhor opent met een snelheid van 2 meter in slechts 4 seconden. Dat maakt de Electrorollo zeer geschikt voor toepassing bij een toegangsdeur. De motor kan eenvoudig gekoppeld worden aan een home-domotica systeem.”

Interhor

Volgens Maud heeft de Electrorollo 1001 mogelijkheden qua bediening, zowel handbediend via een wandknop of afstandsbediening. “Er is ook een automatisch sluitsysteem beschikbaar wat ervoor zorgt dat de hor na een bepaald aantal seconden geopend te zijn automatisch sluit. Ook obstakels worden gedetecteerd, de hor stopt dan automatisch. De Electrorollo is leverbaar in verschillende gaasvarianten en afmetingen tot 5 meter breed en 4 meter hoog. Met het unieke Transpatec-gaas, dat uitblinkt in transparantie en luchtdoorlatendheid, is het formaat beperkt tot maximaal 10 m2.”

De Rolhor XL is een eigen ontwikkeling van Interhor Horsystemen. Maud: “Dit type horsysteem is geschikt voor de meer industriële toepassingen, bijvoorbeeld in combinatie met een sectionaal deur. De Rolhor XL is in feite ook een zipscreen waarbij het doek wordt vervangen door een petscreen-gaas. Het petscreen ventileert veel beter dan een doek en houdt de insecten buiten. Bijkomend voordeel is dat het petscreen het doorzicht van buiten naar binnen beperkt, terwijl het doorzicht van binnen naar buiten wel behouden blijft. Dit product heeft zich bewezen als een perfecte oplossing voor bakkerijen, voedselverwerkingsbedrijven en productiehallen waar frisse lucht belangrijk is.”

Zowel de Electrorollo ER2 als de Rolhor XL is een maatwerk product, benadrukt Maud. Dat wil zeggen dat de montagemethodes en bedieningswijzen in overeenstemming met de wensen van de klant worden gemaakt. Zo komt de visie van Interhor ook terug in de producten: perfecte insectenwering op maat. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details