Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Optimale tocht- en vochtdichtheid en geen warmteverlies’
Dankzij de M-TS opent de deur sneller en stiller dan andere sloten.

‘Optimale tocht- en vochtdichtheid en geen warmteverlies’

Snel, slim en stil motorslot met intelligente driedagschotentechniek

Het snelste motorslot in de markt… oftewel de M-TS! Met deze innovatie verraste MACO, de totaalaanbieder van raam-, deur- en hefschuifbeslag, begin dit jaar de Nederlandse kunststof- en houtverwerkende kozijnindustrie.

Met het M-TS motorslot in combinatie met de Bluetooth-module en de INSTINCT-app heb je een totaaloplossing in handen.

Wie op zoek is naar een passende deurvergrendeling kan bij MACO Beschläge alle kanten op. “Qua deursloten hebben wij drie lijnen: de Basic-, de Premium- en de Excellent line”, legt Dirk Zwaan, Product Manager Protect van MACO Benelux uit. “De Basic line staat voor een standaardvergrendeling met haak en de Premium line is een luxere variant met een pen-haakconcept die meer veiligheid en comfort biedt. De Excellent line is onze exclusieve lijn die zich kenmerkt door het driedagschoten­systeem. Dat wil zeggen dat de deur automatisch op drie punten sluit. Dankzij de optimale sluitkracht blijft de deur tocht- en vochtdicht en is er geen warmteverlies en wordt kromtrekken van de deur tegengegaan.  Dit komt de energiezuinigheid van een woning zeer ten goede.”

Al bewezen driedagschotentechniek

De Excellent Line, bestaande uit de sloten Z-TF, A-TS en M-TS, heeft zich inmiddels al bewezen met deze driedagschotentechniek. “Het mooie van deze techniek is dat de dagschoten automatisch vergrendelen, waardoor de haak vrij, dus zonder wrijving, kan inlopen. Dit zorgt voor een lichte bediening”, verduidelijkt Dirk. 

Bij het driedagschotensysteem sluit de deur automatisch op drie punten.

“Daarnaast is het fijn voor de verwerker dat je bij het M-TS slot geen vrijloopcilinder nodig hebt, waardoor foutkansen op de bouw geminimaliseerd worden. Doordat hoofdslotkast en motor één zijn, wordt ons meerpuntsslot direct aangestuurd. Daardoor opent de deur sneller en stiller dan andere sloten. Met slechts 0,3 seconden, een recordtijd.”

Integratie van toegangsoplossingen

Bij het keyless openen van een deur biedt MACO een Bluetooth-module, vingerscan, keypad of transpondertag aan. Deze oplossingen zijn gemakkelijk te integreren met een M-TS of A-TS slot en uiteraard gemakkelijk aan te sluiten op gangbare Smart Home-systemen. 

De MACO Bluetooth-module wordt geleverd met een gratis INSTINCT-app met vele mogelijke features. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Toegangsbevoegdheden;

Dagstand-functie;

Logboek;

Openen op afstand;

… en nog veel meer.

“De plug & play Bluetooth-module bevestig je eenvoudig met een stekker in het meerpuntsslot. Op het aansluiten van spanning na ben je ‘ready to go’ ”, vervolgt Dirk. “De verwerker kan vervolgens het element in de testomgeving van de Bluetooth-module eenvoudig testen. Maar ook tijdens de bouwfase kan het element eenvoudig getest worden in combinatie met een telefoon en app.  Bij het overhandigen van de digitale sleutel, bestaande uit een kaart met QR-code, aan de eigenaar vervalt de voor iedereen toegankelijke testomgeving en gaat de Bluetooth-module over in de beveiligde omgeving. Uitsluitend de eigenaar kan nu toegang krijgen c.q. verlenen aan andere gebruikers. Snel, safe en simpel.” 

Kortom, met het M-TS motorslot in combinatie met de Bluetooth-module en de INSTINCT-app heb je een totaaloplossing in handen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details