Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Pallazzo introduceert de Pallazzo SQOPE veranda

Pallazzo introduceert de Pallazzo SQOPE veranda

Pallazzo introduceert een nieuwe kubistische terrasoverkapping, die uniek is in zijn soort. Het ontwerp is ongeëvenaard strak en symmetrisch met geïntegreerde dakliggers in de constructie. Deze zijn daardoor van buitenaf niet zichtbaar.

Toenemende vraag naar overkappingen

Mede door de Coronacrisis verblijven we steeds meer in en rondom het huis. Daardoor ontstond er een enorme vraag naar overkappingen van de buitenruimte. De consument wenst steeds meer eigenheid en heeft graag een passende overkapping op maat. De Pallazzo SQOPE biedt met zijn unieke ontwerp hiervoor een passende oplossing met verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

Ongeëvenaarde ontwerpdetails

Pallazzo SQOPE is beschikbaar in 7 trend kleuren en twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Dankzij innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van maar liefst 7 meter te creëren. De consument is daardoor vrij om de ruimte onder de overkapping in te richten zonder obstakels en behoudt zo ook een onbelemmerd zicht. Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving

Elk moment kunnen genieten van terras en tuin

Pallazzo SQOPE® is eenvoudig te combineren met Pallazzo FLOWZZ® screens. Zij bieden optimale bescherming tegen zonlicht en zorgen voor een aangenaam klimaat en meer comfort. Ze geven een minimale inkijk en tuinmeubelen zijn goed beschermd tegen weersinvloeden. De hoogwaardige led verlichting in de dakliggers zorgt voor een warme en aangename sfeer. De verlichting is eenvoudig te bedienen met afstandsbediening of met een app.

Een derde optie is de Pallazzo INVIGO PRO®. Dit is een bijpassende schuifwand, te bedienen met slechts één handbeweging. Ook deze glaselementen bieden extra comfort door bescherming tegen wind en regen, waardoor ook op zonnige winterdagen het terras is te gebruiken.

Alle terrasoverkappingen van Pallazzo zijn voorzien van het vereiste CE 9010-1 certificaat en zijn ontwikkeld met verdekte afwatering en volledig weggewerkte bevestigingsmaterialen. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan het coaten van de producten. Alle producten van Pallazzo zijn Qualicoat gecertificeerd en hebben 10 jaar verzekerde garantie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details