00:46
12-01-2018

Polyclose: Professionaliteit in glasvervoer vergt expertise

Het vervoer van glas en aanverwante producten vergt de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Ook de wettelijke eisen (Europees) worden voortdurend aangescherpt voor het vervoer van goederen over de weg. Producent en leverancier Lansing Unitra BV heeft zich dat terdege gerealiseerd en draagt nog dagelijks bij aan de bewustwording in de glas- en schildersbranche.

De glasrestelen van Lansing Unitra zijn allemaal van aluminium en voor alle voertuigen te construeren. De producten voldoen aan de standaardeisen van de TüV keuringen. Maar of het glas aan de buitenkant van de bedrijfsbus wordt vervoert of in de bus, de vervoerswensen zijn op wens van de gebruiker te verwezenlijken. Voor een groter volume van glasvervoer heeft Lansing Unitra verschillende aanhangwagens ontwikkeld. Van standaard met een bok tot een twinmaster met aan beide zijden een resteel. De van rubber voorziene glaslatten stabiliseren de lading volledig.

“De door ons ontworpen glasrestelen zijn van aluminium en daardoor licht van gewicht en duurzaam. Dit scheelt de gebruiker uiteraard in brandstofkosten maar misschien nog interessanter, wij bouwen de stellages over op de tweede, derde en soms vierde nieuwe bedrijfswagen. Voeg daarbij de veiligheidseisen voor zowel de glasrestelen als de aanhangwagens, zoals, begrenzingsplaten, spanlatten, verlichting en producten van ons dragen bij aan alle goedgekeurde vormen van glasvervoer”, aldus Rutger Valentien, cliëntenadviseur van Lansing Unitra BV. Het Nederlandse bedrijf met Duitse roots werkt nauw samen met Belgische partners.

Tekst en beeld: Lansing Unitra

Profiel partners