Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Polyclose, uw sleutel tot de markt

Polyclose, uw sleutel tot de markt

Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek

De honderden exposanten uit tientallen landen doen er iedere twee jaar weer alles aan om van Polyclose, in Gent / België, een volwaardige vakbeurs te maken. Met als eerste editie in 1991, profileert Polyclose zich inmiddels als het grootste evenement in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat en biedt een overzicht van alle bewegende elementen aan en in de gevel inclusief poorten en hekken. Het aanbod is uitgebreid maar perfect op elkaar afgestemd. Bovendien vindt u hier in Gent de allernieuwste trends, de boeiendste innovaties en de grootste marktspelers.

“2022 > 20ste editie„

De filosofie van Polyclose staat als een huis, met een gedegen fundering. Mede door onze goede kijk op de markt kunnen we doeltreffend inspelen op veranderingen. Desondanks zijn wij constant op zoek naar verbeteringen. Heeft u opmerkingen en / of suggesties laat het ons weten.

Rest mij nog u te bedanken voor uw bezoek aan onze website en hopen op uw aanwezigheid tijdens de beurs in januari 2022.

Guy Martens
Organisator

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details